Νέα προϊόντα της Aluminco

Νέα Προϊόντα που απαρτίζουν μία δυνατή, συνεχώς εξελισσόμενη γκάμα. Λύσεις και οφέλη σε όλα τα επίπεδα για τον συνεργάτη και τους πελάτες του… Η καινοτομία είναι γραμμένη με κεφαλαία γράμματα στη γενετική κληρονομιά της Aluminco. Τρανταχτή απόδειξη τα θρυλικά χυτά κάγκελα και πάνελ αλουμινίου, που πρωτοκυκλοφόρησαν την δεκαετία του 1980 και με τα ανατρεπτικά σχέδια τους κατάφεραν να προσφέρουν, πρωτόγνωρη για την εποχή, λύση σε κάθε αρχιτεκτονική και κατασκευαστική ανάγκη.

Σήμερα, τα νέα προϊόντα ενσαρκώνουν τέλεια εκείνο το πρωτοποριακό πνεύμα και το πάθος για καινοτομία, που αποτελούν πρωταρχικές αξίες της φιλοσοφίας «CreativityinProgress”.

Μεταξύ των νέων τεχνολογικών επιτευγμάτων της εταιρείας είναι:
τοOpen Air Windscreen System
Συνδυάζοντας καινοτόμες τεχνολογίες με ιδιαίτερες σχεδιαστικές γραμμές, τα μοντέλα της σειράς Open Air προσφέρουν την απόλυτη απάντηση σε επαγγελματικούς εξωτερικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία κ.α.

Μια μοναδική καινοτομία, κατοχυρωμένη και διαθέσιμη αποκλειστικά από την Aluminco, όπου το κινούμενο τμήμα του συστήματος προσαρμόζεται με μια μόνο κίνηση ανάλογα με τις επιθυμίες μας αλλά και τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

ο νέος τύπος L-line, του διεθνούς φήμης κάγκελου,CrystalLine
Σύστημα ρυθμιζόμενης επιδαπέδιας στήριξης υαλοπίνακα (ως προς την ευθυγράμμιση και την απόκλιση ±1°των υαλοπινάκων)βαρέωςτύπου με προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή γυάλινου κάγκελουπάνω σε τελικό δάπεδο.

Η ενιαία βάση ανά 3μ χωρίς επιπρόσθετο καπάκι, τα εσωτερικά φορεία και το ενιαίο συμπαγές λάστιχο διασφαλίζουν την άψογη αισθητική, την εξαιρετική στήριξη και την απόλυτη ευθυγράμμιση του συστήματος.

Το σύστημα δέχεται υαλοπίνακες 88.4 και 1010.4 με πάχη: 17,52 και 21,52 αντίστοιχα και ύψους έως 1200mm. Έτσι καλύπτεται πολύ μεγάλο εύρος εφαρμογών με ειδικές απαιτήσεις ασφαλείας.

το ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα AL 450HS
Το σύστημα AL 450 HS εξασφαλίζει απόλυτα την αίσθηση του λιτού, απλούκαι κομψού αισθητικά αποτελέσματος. Σημείο αναφοράς αποτελεί η χρήση του λιγότερου δυνατού εμφανούς αλουμινίου που προσδίδει στο σύστημα μια αίσθηση μεγαλοπρέπειας.

Σχεδιαστικά, το μυώδες παρουσιαστικό επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο το δυναμικό προσανατολισμό της σειράς ενώ η προσοχή στην λεπτομέρεια αντανακλάται, πέραν της αισθητικής, στην πρακτικότητα καιευχρηστία του συστήματος.

Βασικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά
• Κρυφό φύλλο με ύψος κάσας 72mm
• Χρήση υαλοενισχυμένων πολυαμιδίων (PA66 GF25) 31,8mm
• Υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης
• Στιβαρή κατασκευή με ιδιαίτερη αισθητική

το σύστημα γυάλινης κινητής περσίδας JalousieJS 3300
Ένα σύστημα γυάλινης κινητής περσίδας που προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε αερισμό και φωτισμό, εξαιρετική αισθητική και άνεση, και προστασία από τον ήλιο.

Το νέο σύστημα Jalousie είναι ιδανικό και πολύ δημοφιλής στους τροπικούς οικισμούς, όπου οι περσίδες εκπληρώνουν ένα σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση της εσωτερικής θερμοκρασίας.

Όπως συμβαίνει με όλα τα συστήματα Aluminco, χρησιμοποιούνται μόνο τα υψηλότερα υλικά και αξεσουάρ που ελαχιστοποιούν τη συντήρηση και τη
διασφάλιση της μακροπρόθεσμης απόδοσης.

Βασικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά
• Γυάλινη κινητή περσίδα πάχους 6mm µε κέντρα περιστροφής 120mm ή 145mm
• Δυνατότητα σταθερού τζαμιού στο επάνω μέρος για να μπορεί να καλύψει διαφορετικά ύψη
• Δυνατότητα επιλογής τζαμιού ή ακόμα και τυφλού προφίλ
• Περιμετρικά στεγάνωση µε λάστιχα και απορροή υδάτων από τους νεροχύτες του κατωκασίου
• Χειρισμός µε ειδική σπανιολέτα, η οποία εκτελεί κίνηση 0°-90°-180° και ταπτερύγια αντίστοιχα 0°-45°-90°.
• Δυνατότητα τοποθέτησης προκάσας στο πάνω και κάτω μέρος της κατασκευής.
• Τοποθετείται ανεξάρτητα ή σε συνεργασία µε ανοιγόµενα – συρόμενακουφώματα.
• Περιμετρικά δέχεται αρµοκάλυπτρα για καλύτερη αισθητική.

το σύστημα συρόμενου παντζουριού SH 3200
Ο εμπνευσμένος σχεδιασμός του αντανακλά τις τάσεις της εποχής για βιοκλιματική σκίαση στα κτήρια ενώ ξεχωρίζει για τις πολυάριθμες επιλογές τοποθέτησης τόσο στην εξωτερική και εσωτερική πλευρά του κάγκελου αλλά και επί του κάγκελου.

Πρόκειται λοιπόν για ένα σύστημα εξωτερικής σκίασης το οποίο τοποθετείται τόσο με συμβατικές τυπολογίες σε συνεργασία με ανοιγόμενα κουφώματα, όσο και ως ανεξάρτητη κατασκευή ενώ από τα δυνατά του πλεονεκτήματα είναι ότι δέχεται όλη την γκάμα των σταθερών περσίδων, καθώς επίσης και το σύστημα της κινητής περσίδας των 25 χιλ.

Το SH 3200 αποδεικνύεται στην πράξη ένα ευχάριστο σύστημα,εξαιρετικά φιλικό και λειτουργικό στη χρήση, μοναδικό στο είδος του.

Βασικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Με ένα φύλλο 39mm για κατασκευή φυσαρμόνικας, ανοιγόμενου και συρόμενου συστήματος.
Κάσα 39 και 60mm
Πάνω και κάτω οδηγός 39mm

το ηλιακό φωτιστικό Apollo Solar Light
Οι αυτόνομες ηλιακές κολώνες φωτισμού με φωτοβολταϊκό πάνελ αποτελούν μία εξαιρετική λύση για την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς συλλέγουν την ηλιακή ενέργεια που προσπίπτουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, την αποθηκεύουν και την αποδίδουν τη νύχτα για φωτισμό με την χρήση μπαταριών.

Μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε κοινόχρηστους χώρους (δρόμους, πλατείες, παραλίες, μαρίνες, γήπεδα, ανοιχτούς χώρους στάθμευσης, εξοχικές και απομακρυσμένες κατοικίες, μεγάλους κήπους, περιβάλλοντες χώρους οικιών, κ.α.), δίχως να απαιτούνται ιδιαίτερες εργασίες εγκατάστασης, ενώ έχουν ελάχιστες ανάγκες συντήρησης.

Η καινοτομία του συστήματος έγκειται στο γεγονός ότι χρησιμοποιεί λαμπτήρες LED. Έχοντας διάρκεια ζωής έως και 50.000 ώρες λειτουργίας (δηλαδή 10 χρόνια ζωής), οι λαμπτήρες LED δεν απαιτούν καμία τροποποίηση ή αντικατάσταση για αρκετά έτη ενώ επιπλέον παρέχουν καθαρό και δυνατό φωτισμό.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 19021,19022,19023″][/images_grid]
Τα νέα προϊόντα της Aluminco θα παρουσιαστούν στις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις κατασκευών BATIMAT-Paris, BIG5-Dubai και NAHB-Las Vegas.

Απάντηση