Νέα επιχειρηματική αποστολή 23-26 Φεβρουαρίου 2014

Με την ολοκλήρωση στις 20 Νοεμβρίου 2013 του διημέρου των επιχειρηματικών συναντήσεων μεταξύ Ιρακινών και Ελληνικών επιχειρήσεων του κατασκευαστικού τομέα, ολοκληρώθηκαν οι ενέργειες τις NewGenesis για το 2013 στον τομέα αυτό.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 420 συναντήσεις και επισκέψεις σε έργα ή εγκαταστάσεις των ελληνικών επιχειρήσεων. Το γεγονός της επίσκεψης 40 ιρακινών επιχειρήσεων στην Αθήνα έλαβε μεγάλη δημοσιότητα στην περιοχή του Β. Ιράκ με μεγάλα αφιερώματα από 2 κανάλια της τοπικής τηλεόρασης. Λόγω του εξαιρετικά μεγάλου ενδιαφέροντος που προέκυψε κατά τη διάρκεια των επιχειρηματικών συναντήσεων, οι ελληνικές επιχειρήσεις ζήτησαν να οργανωθεί το συντομότερο μία ακόμα αποστολή στο Ερμπίλ με στόχο την συνέχιση των επιχειρηματικών επαφών και την ολοκλήρωση συμφωνιών.

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία NewGenesis προετοιμάζει μία νέα επιχειρηματική αποστολή, που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και τις 26 Φεβρουαρίου 2014 και σας καλεί όλους να συμμετέχετε και να διαπιστώσετε τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και τις δυνατότητες που προσφέρονται στις ελληνικές επιχειρήσεις στον κατασκευαστικό τομέα.

Κατασκευαστικές, μελετητικές εταιρείες/ σωληνουργίες/δομικά – μονωτικά υλικά/ κουφώματα/ δάπεδα/ ηλεκτρολογικό υλικό και καλώδια/αρχιτεκτονική περιβάλλοντος /πισίνες/ μάρμαρα, είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες του κατασκευαστικού τομέα που παρουσιάζουν εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον σε ολόκληρη την περιοχή του Β. Ιράκ (Κουρδιστάν) προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες της περιοχής η οποία έχει στόχο εντός του 2014 σύμφωνα με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού τους να μετατραπεί σε νέο Ντουμπάι.

Η συνεργασία της NewGenesis με το ErbilContractorsUnion αλλά και με το Kurdistan Contractors Union εξασφαλίζει επιχειρηματικές συναντήσεις με υψηλού επιπέδου επιχειρηματίες και επισκέψεις σε μεγάλα έργα υπό εξέλιξη προκειμένου να διαπιστώσετε τις ανάγκες τους και τις δυνατότητες συνεργασίας σας. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων εξασφαλίστε εγκαίρως την συμμετοχή σας!

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 11049,11050,11051″][/images_grid]

Απάντηση