Με πέντε συμμετοχές η Ελλάδα στη διεθνή έκθεση “Intersolar Europe”

Με πέντε συμμετοχές δηλώνει παρούσα η Ελλάδα στη διεθνή έκθεση “Intersolar Europe”, που άνοιξε τις πύλες της σήμερα για το κοινό, στο Μόναχο, και θα διαρκέσει ως και τις 12 Ιουνίου.
Ειδικότερα, από την Ελλάδα θα λάβουν μέρος ως εκθέτες, οι εταιρείες: AENAOS ENERGY SYSTEMS, CALPAK – CICERO HELLAS SA, ELFON LTD, PROFILODOMI, SYSTEMS SUNLIGHT SA και VIOSY SA.
Όπως σημειώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στην έκθεση συμμετέχουν ακόμη 48 χώρες, εκπρόσωποι των οποίων θα συναντηθούν με 44.000 εμπορικούς επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο.
Η Intersolar Europe εστιάζει στους τομείς των φωτοβολταϊκών, της ηλιοθερμίας, αλλά και σε ενεργειακά συστήματα θέρμανσης και έχει καθιερωθεί από την ίδρυσή της, ως η παγκοσμίως σημαντικότερη κλαδική πλατφόρμα ανάμεσα σε κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρέμπορους και φορείς παροχής υπηρεσιών της ηλιακής ενέργειας.
Στο πλαίσιο της Intersolar Europe απονέμεται το βραβείο Intersolar AWARD σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ηλιακής Βιομηχανίας (BSW-Solar), στους τομείς των Φ/Β και της ηλιοθερμίας.
Από το 2014, η Intersolar προσφέρει κάποια επιπλέον συνέδρια για τον κλάδο της ηλιακής βιομηχανίας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από ορισμένους εκ των μεγαλύτερων διεθνών εταιριών. Οι διοργανώσεις αυτές φέρουν την ονομασία “Intersolar Summits”, λαμβάνουν χώρα στην Τουρκία, στις ΗΠΑ και στη Μέση Ανατολή και λειτουργούν ως «αφορμές» για διαδικτύωση με υψηλόβαθμα στελέχη και φορείς λήψης αποφάσεων σε διεθνές επίπεδο.
Παράλληλα με την Intersolar Europe πραγματοποιείται και η έκθεση ees (electrical energy storage) με κεντρικό θέμα τους συσσωρευτές και τα ενεργειακά αποθηκευτικά συστήματα μέσω καινοτόμων τεχνολογιών. Οι δύο εκθέσεις αριθμούν συνολικά 1.350 εκθέτες.
Η Interolar, ξεπερνώντας τα σύνορα της Ευρώπης διοργανώνεται για το 2015, τον Ιούλιο στη Β. Αμερική, το Σεπτέμβριο στη Ν. Αμερική, το Νοέμβριο στην Ινδία και για το 2016, τον Απρίλιο στην Κίνα.
Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού Solar Promotion GmbH για την Ελλάδα και την Κύπρο, επισημαίνει ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.intersolarglobal.com, για να ενημερωθεί για όλες τις διοργανώσεις της έκθεσης ανά τον κόσμο.

Απάντηση