Με επιτυχία η ημερίδα του ΣΕΜΑΣ για τη σήμανση CE

Με επιτυχία και ικανή προσέλευση μελών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 στα γραφεία του σωματείου επιμορφωτική ημερίδα με θέμα τον «Νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την σήμανση CE των δομικών προϊόντων (Κανονισμός 305/2011)».

Τα μέλη του σωματείου είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν, από τον εκπρόσωπο της εταιρείας Target κ. Σιδηρόπουλου Γ., για τις νέες απαιτήσεις της σήμανσης CE. Από την 01/07/2013 εφαρμόζεται πλήρως και στη χώρα μας ο νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός (305/2011) για τα Δομικά Προϊόντα. Ο νέος Κανονισμός φέρνει μία σειρά από αλλαγές οι βασικές απαιτήσεις των οποίων αναφερθήκαν στην ημερίδα. Οι κατασκευαστές θα πρέπει να προβούν άμεσα στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες προκειμένου να εναρμονιστούν πλήρως με τις νέες απαιτήσεις που είναι ήδη σε ισχύ.

Οι χορηγοί οι οποίοι στήριξαν την εκδήλωση ήταν οι εταιρείες Σαμαράς & Συνεργάτες και ELVIAL. Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των χορηγών κ. Τρούκας Δ., κ. Δαγκιάς Γ. από την Εlvial και κ. Χριστοφορίδης Γ., κ. Γαρλανιώτης Α. από την Σαμαράς & Συνεργάτες τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική τους χορηγία. Το Σωματείο Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου (Σ.Ε.Μ.Α.Σ.) ευχαριστεί όλα τα μέλη του για την συμμετοχή τους.

Απάντηση