Λάμψη αστέρων στη 4η συνάντηση της ALUMINCO Dream Team!

Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι κατασκευαστές αλουμινίου της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών, στη συνάντηση συνεργατών της ALUMINCO με τα στελέχη της εταιρείας, την Πέμπτη 3 Ιουλίου στις 7μ.μ., στην Αίθουσα Grand Pietra, στο PORTO PALACE HOTEL. Το μήνυμα αισιοδοξίας που μετέδωσε η εταιρεία, μέσω του επικεφαλής των στελεχών της, κου Αργύρη Καρρά, ικανοποίησε όλους τους καλεσμένους.

Ανάμεσα σε άλλα ο κ. Αργύρης Καρράς τόνισε: «… η ALUMINCO είναι μια εταιρεία που αναπτύσσεται ακόμα και μέσα στην κρίση! Έχει τους καλύτερους δείκτες ανάπτυξης στην αγορά, είναι σταθερή και το πιο σημαντικό είναι ότι θα είναι εδώ και αύριο για τους συνεργάτες της, καθώς έχει διάδοχη κατάσταση και ήδη περνάει στη Νέα Γενιά». Αναμνηστικά καπέλα, έπαθλα, βεβαίωση συμμετοχής και ειδικό έντυπο για την εκδήλωση, μοιράστηκε σε όλους τους προσκεκλημένους κατά την άφιξή τους. Η ζεστή φιλοξενία της εταιρείας εκφράστηκε απόλυτα και κατά την διάρκεια του δείπνου, με το οποίο έκλεισε ευχάριστα η βραδιά. Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό αποκαλύπτει ότι η ALUMINCO, οι κατασκευαστές και οι έμποροι της είναι μια ονειρική ΟΜΑΔΑ που ξέρει να κερδίζει και προχωράνε μπροστά. Γιατί στην ALUMINCO βλέπουμε το μέλλον, φροντίζουμε το σήμερα!

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 12116,12118,12119,12120,12123,12125,12126″][/images_grid]

Απάντηση