Κλάδης Ενεργειακή: Δοκίμασε την τεχνολογία Crystal Control® της WaveTech

Η εταιρεία Κλάδης Ενεργειακή ΕΠΕ, εγκαταστάτης αυτόνομων Φ/Β συστημάτων, δοκίμασε την τεχνολογία Crystal Control® της WaveTech και μέσα σε μόλις 17 ημέρες δοκιμών διαπίστωσε την αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας μας σε συσσωρευτές αυτόνομων Φ/Β συστημάτων. Αποτελέσματα που θα βρείτε στο έγγραφο που σας έχουμε επισυνάψει.

Η Wavetech μέσα από τα μοναδικά παγκοσμίως προϊόντα της ΒΕΑΤ 50, ΒΕΑΤ 100 & BEAT 200 με τεχνολογία Crystal Control® μπορεί και παρατείνει τη διάρκεια ζωής των μπαταριών μολύβδου (κλειστού ή ανοιχτού τύπου, τύπου gel ή AGM) κατά 100%. Επιπλέον, η ισχύς της μπαταρίας σας αυξάνεται έως και 340%, επηρεάζοντας θετικά την ανθεκτικότητα της μπαταρίας σας και μειώνοντας κατακόρυφα το κόστος του συστήματός σας.

Η αποτελεσματικότητα της τεχνολογία Crystal Control® της WaveTech είναι επιστημονικά θεμελιωμένη από Ευρωπαϊκά εργαστήρια και φορείς (μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.wavetech.de για περισσότερες πληροφορίες). Οι μπαταρίες οι οποίες έχουν εξοπλιστεί με τις συσκευές ΒΕΑΤ

• Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (100%) και χρειάζονται αλλαγή πιο σπάνια.
• Έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα (έως και 340%) και χρειάζονται φόρτιση πιο σπάνια. • Απαιτούν μικρότερο χρόνο φόρτισης (κατά 14%).
• Γίνονται λιγότερο ευαίσθητες με τη διακύμανση της θερμοκρασίας.
• Γίνονται πιο ανθεκτικές κατά τη διάρκεια βαθέων εκφορτίσεων.
• Αποκτούν μεγαλύτερη μηχανική αντοχή λόγω του μη σχηματισμού κρυστάλλων στους πόλους της μπαταρίας με αποτέλεσμα το βάρος τους να διατηρείται στα επίπεδα κατασκευής της μπαταρίας.
• Απαιτούν μικρότερη συντήρηση (συμπλήρωση υγρών) κατά 50%.

Η τεχνολογία Crystal Control® μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπου μπαταρία μολύβδου για εφαρμογές όπως: Αυτόνομα Φ/Β συστήματα, Συστήματα backup και UPS, Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, Ηλεκτρικά αναπηρικά αμαξίδια, σκούτερ και αυτοκίνητα, Φορτηγά αυτοκίνητα και λεωφορεία, Σκάφοι αναψυχής και jet-skis, Snowmobiles.

Απάντηση