ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Δυναμική παρουσία στην 31η INFACOMA

Η εταιρεία ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ συμμετείχε και φέτος με δυναμική παρουσία στην 31η INFACOMA 2014 που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ- HELEXPO.

Σε έναν εντυπωσιακό περίπτερο, την κατασκευή του οποίου επιμελήθηκε η εταιρεία Profilgroup, παρουσιάστηκαν οι νέες σειρές συνθετικών κουφωμάτων: 88+ Passive House, 88 HST, το ανασυρόμενο σύστημα , το νέο σύστημα 76mm της Koemmerling, καθώς και ο νέος μηχανισμός της G.U. Για μια ακόμη χρονιά η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ απέδειξε στο κοινό ότι διατηρεί τις προδιαγραφές των προϊόντων της, όπως υψηλή ποιότητα, θερμομονωτική, ηχομονωτική και λειτουργική συμπεριφορά, καθώς επίσης και άψογη αισθητική, δίνοντάς της προβάδισμα στον ανταγωνισμό του κλάδου σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα στελέχη της εταιρείας συνεχίζουν και προσφέρουν στους πελάτες της, πλήρη ικανοποίηση μέσα από την άψογη εξυπηρέτηση και την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σύμφωνα πάντα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 12562,12563,12564″][/images_grid]

Απάντηση