Η Vivechrom στο TEDx στη Λέσβο

Η Vivechrom, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες χρωμάτων και μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, στηρίζει το TEDxLesvos που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο νησί της Λέσβου το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης με κεντρικό θέμα το «lim=+∞» (Όριο=+άπειρο).
Η προτροπή των διοργανωτών του TEDxLesvos να θέτουμε το όριο των προσπαθειών μας στο +άπειρο θα αποτελέσει την αφορμή για τους συμμετέχοντες να εκθέσουν τόσο τις εμπειρίες τους, όσο και τις απόψεις τους σχετικά με τα όρια του ανθρώπινου νου. Θα έχουν την ευκαιρία να περιγράψουν πως αψήφησαν τα εμπόδια και ανέτρεψαν κάθε περιορισμό με απώτερο στόχο την πραγμάτωση του οράματός τους. Πως πλησίασαν το όριό τους, το + άπειρο.
Η Vivechrom, πιστή στη στρατηγική της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και υπέρμαχος της καινοτομίας, στέκεται δίπλα στο φετινό TEDxLesvos που έχει ως στόχο, μέσω της ανταλλαγής εμπειριών και απόψεων των συμμετεχόντων, τη γέννηση νέων, καινοτόμων ιδεών που θα οδηγήσουν στην επόμενη ημέρα, σε ένα ελπιδοφόρο, φωτεινό & πολύχρωμο αύριο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vivechrom, κ. Ιωακείμ Προβατάς, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που στεκόμαστε αρωγοί σε αυτή την πρωτοβουλία της Λέσβου να είναι μέρος της παγκόσμιας κοινότητας διαμόρφωσης και ανταλλαγής ιδεών. Η συμμετοχή της Vivechrom ως χορηγός στο TEDxLesvos αναδεικνύει για ακόμη μία φορά τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο και να στηρίζουμε δράσεις που εστιάζουν σε νέες καινοτόμες δημιουργικές ιδέες που θα συμβάλουν σε ένα καλύτερο αύριο».
Στο TEDxLesvos θα συμμετάσχουν σημαντικοί ομιλητές καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως Επιστήμη, Οικονομία, Τεχνολογία, Πολιτική, Περιβάλλον και Κοινωνία. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους:
Γιώργος Τυρίκος Εργάς, Συγγραφέας, Ιδρυτικό μέλος ΜΚΟ “Αγκαλιά”
Γιώργος Κόρδας, Ερευνητής στη Πυρηνική Φυσική και τη Νανοθεραπεία
Στράτος Καμενής, Εμπορικός και Οικονομικός Αναλυτής – Διεθνολόγος
Νικήτας Κανάκης, Πρόεδρος Γιατρών του Κόσμου

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση