Η Krannich Solar στη διεθνή έκθεση Intersolar Europe 2014

Print Friendly, PDF & Email

Η πορεία προς την ενεργειακή μεταστροφή παρουσιάζει ισχυρά εμπόδια. Η Krannich Solar αψηφώντας τις δυσκολίες, συνεχίζει να παρέχει ισχυρές λύσεις και να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες υποστήριξης για τους επαγγελματίες εγκαταστάτες.

Οι επισκέπτες της διεθνούς έκθεσης Intersolar Europe 2014 η οποία πραγματοποιείται στο Μόναχο από 4 έως 6 Ιουνίου 2014, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες αυτές, αλλά και για τη νέα πλούσια γκάμα της Krannich Solar. Η γερμανική εταιρεία θα είναι παρούσα για ακόμη μία χρονιά στη διεθνή έκθεση, η οποία χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη κλαδική έκθεση της ηλιακής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο και θα φιλοξενήσει περισσότερους από 1.000 εκθέτες από 47 χώρες.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Krannich Solar θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει στο Hall Β2, Stand 290 ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε τύπο φωτοβολαϊκού συστήματος συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο ενεργά στην προώθηση της ενεργειακής μεταστροφής.

Η Krannich Solar αψηφώντας τις δυσκολίες που εμφανίζονται στον κλάδο της ηλιακής ενέργειας, συνεχίζει να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχει στους επαγγελματίες εγκαταστάτες διατηρώντας σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα: – Ευκολία εγκατάστασης – Καινοτόμα συστήματα στήριξης K2 Double Dome & Single Dome, κατάλληλα σχεδιασμένα για δώματα. – Οικονομία – Προτάσεις μείωσης κόστους για τις επιχειρήσεις. – Ασφαλή εγκατάσταση – Τεχνολογία βάσεων στήριξης Κ2 Systems, η οποία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εκάστοτε φωτοβολταϊκής εγκατάστασης. – Ανεξαρτησία – Αξιόπιστες λύσεις για αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα. – Αμεσότητα στη διαδικασία παραγγελίας – Αξιοπιστία και ασφάλεια στην παράδοση των εμπορευμάτων σύμφωνα με το απαιτούμενο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του εκάστοτε έργου.

Σχετικά με την Krannich Solar: H Krannich Solar δραστηριοποιείται από το 1995 αποκλειστικά με την χονδρική προμήθεια φωτοβολταϊκών συστημάτων, συμβάλλοντας ενεργά στην εξάπλωση της ηλιακής επανάστασης. Η παροχή εξειδικευμένων λύσεων, η πλούσια γκάμα επώνυμων προϊόντων σε συνδυασμό με τις άριστα οργανωμένες αποθήκες, καθιστούν την Krannich Solar ιδανικό συνεργάτη για κάθε επαγγελματία.

Η ραγδαία ανάπτυξη της Krannich Solar οδήγησε στην ίδρυση 22 υποκαταστημάτων σε 14 χώρες. Τα τελευταία δέκα χρόνια ο κύκλος εργασιών της εταιρείας αυξάνεται συνεχώς και το ανθρώπινο δυναμικό της Krannich Solar ενισχύθηκε με την προσθήκη πολλών έμπειρων στελεχών, με αποτέλεσμα η εταιρεία να απασχολεί σήμερα περισσότερους από 330 εργαζομένους.

Η επιτυχημένη πορεία της Krannich Solar επισφραγίζεται από το γεγονός ότι η εταιρεία από την ίδρυση της, έχει προμηθεύσει στο παγκόσμιο δίκτυο διανομής της, φωτοβολταϊκά συστήματα συνολικής ισχύος άνω του 1,5GWp, με αποτέλεσμα να κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους προμηθευτές φωτοβολταϊκού εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.gr.krannich-solar.com

Απάντηση