Η HEMEXPO καλωσορίζει τη VIOHALCO και τη KLEEMANN

Ακόμα δύο ελληνικές εταιρείες εντάχθηκαν στους κόλπους των Ελλήνων Κατασκευαστών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού HEMEXPO. Πρόκειται για τις VIOHALCO και KLEEMANN, δυο εταιρείες που διαθέτουν παγκόσμιο κύρος και αναπτύσσουν προϊόντα και για τη ναυτιλία.
Η επιλογή τους να ενταχθούν στην ΗΕΜΕΧΡΟ αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού των Ελλήνων Κατασκευαστών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού που δεν είναι άλλος από την υποστήριξη ελληνικών, υγιών και εξωστρεφών εταιρειών που παράγουν πιστοποιημένα προϊόντα και στοχεύουν στην κατάκτηση μεγαλύτερου μεριδίου στην παγκόσμια αγορά.
Ο εξαγωγικός προσανατολισμός των εταιρειών της HEMEXPO συνεχίζεται, με έμφαση, μέσω της κοινής παρουσίας τους στις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εκθέσεις παγκοσμίως, και με την μεθοδική διείσδυση τους σε ναυπηγεία προβάλλοντας τα ποιοτικά τους προϊόντα και τη μοναδική ελληνική τεχνογνωσία.
VIOHALCO
Οι εταιρίες του Ομίλου Viohalco παράγουν και διαθέτουν στην Ελληνική και κυρίως στη διεθνή αγορά ένα μεγάλο εύρος προϊοντικών λύσεων υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας, ειδικά για ναυπηγικές εφαρμογές, όπως μαγνησιούχα φύλλα αλουμινίου, προφίλ αλουμινίου, ναυτικά καλώδια ισχύος και τηλεπικοινωνιών, λαμαρίνες, μορφοσίδηρους και ηλεκτρόδια συγκολλήσεων.
Με τη συμμετοχή της στην ΗEMEXPO, η Viohalco προσβλέπει τόσο στη βέλτιστη αξιοποίηση των ευκαιριών που προκύπτουν για διείσδυση στην αγορά των ναυπηγείων διεθνώς, όσο και στην περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας των ελληνικών βιομηχανικών προϊόντων καθώς και στην καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία με τη συγκεκριμένη αγορά.
KLEEMANN
Η KLEEMANN, δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και εμπορίας ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων. Με εξαγωγές σε 98 χώρες και 13 θυγατρικές εταιρίες στο δυναμικό της, διαθέτει ένα ήδη ισχυρό διεθνές δίκτυο δραστηριοποίησης και εκτεταμένη γνώση των διεθνών αγορών.
Ως μέλος της HEMEXPO, η KLEEMANN στρατηγικά στοχεύει να διευρύνει τη δραστηριότητά της στον κλάδο της ναυτιλίας, με εξειδικευμένα έργα υψηλών απαιτήσεων και με μία ευρύτατη γκάμα λύσεων ανελκυστήρων πλοίων. Σε επίπεδο κατασκευών ναυτιλιακού εξοπλισμού, η KLEEMANN προσφέρει λύσεις όπως ανελκυστήρες προσώπων, πανοραμικούς ανελκυστήρες, ανελκυστήρες φορτίων, συστήματα ανύψωσης για ΑΜΕΑ, dumbwaiters και κυλιόμενες σκάλες.

Απάντηση