Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ στην έκθεση 100% Hotel Show

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., παρακολουθώντας και συμμετέχοντας στις εξελίξεις του τεχνικού κόσμου, πήρε μέρος στην έκθεση 100% Hotel Show που πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας το διάστημα 27-30 Νοεμβρίου 2015. Στο περίπτερο της EUROPA στο Β37 οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν καθιερωμένα και νέα προϊόντα της εταιρίας, καθώς και να βρουν λύσεις στις δικές τους ανάγκες από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της EUROPA.
Οι ξενοδόχοι αλλά και οι αρχιτέκτονες – μηχανικοί αποτελούν διαχρονικά τον βασικό πυρήνα επισκεπτών του 100% Hotel Show. Μεταξύ των καινοτόμων προτάσεων στο σχεδιαστικό, κατασκευαστικό και διακοσμητικό τομέα, οι επισκέπτες ξενοδόχοι είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν καινοτόμα υλικά και εφαρμογές σχετικά με το ξενοδοχειακό προϊόν. Παράλληλα με την έκθεση, πραγματοποιήθηκαν εκ νέου με μεγάλη συμμετοχή βραβεία σχεδιασμού, τα 100% Hotel Design Awards.
Η EUROPA, η οποία συμμετείχε χορηγικά με περίπτερο στην έκθεση, διαθέτει ειδική ομάδα προϊόντων για ξενοδοχειακές λύσεις. Οι λύσεις αυτές καλύπτουν όλο το φάσμα πιθανών αναγκών των ξενοδοχειακών μονάδων, για προσόψεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και τους χώρους διαμονής. Η παρουσία της στην έκθεση εντάσσεται στη συνολικότερη στρατηγική και συμμετοχή της εταιρείας σε εκδηλώσεις που αφορούν τον αρχιτεκτονικό κλάδο.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 29845,29846,29847,29848″][/images_grid]

Απάντηση