Η ELVIAL στα «διαμάντια» των υγιέστερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων της χώρας

Μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις της πέτυχε η Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου η οποία πλέον συμπεριλαμβάνεται στα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας . Συγκεκριμένα στην εκδήλωση Diamonds of the Greek Economy 2014, που διοργάνωσε την Πέμπτη 22 Μαϊου η Active Business Publishing στο Radisson Blu Park Hotel Athens , στην ELVIAL απενεμήθη η διάκριση ΄΄THE MOST ADMIRED ENTERPRISES΄΄. Ήταν μεγάλη η τιμή για τον Πρόεδρο της ELVIAL κ. Δημήτρη Τζίκα και τα άλλα στελέχη της εταιρείας που παρευρέθησαν στην εκδήλωση η στιγμή της απονομής της σπουδαίας διάκρισης την οποία παρέλαβε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας κ. Γιώργος Καλογεράκης .

Ήταν η στιγμή της επιβράβευσης για τους κόπους και τις προσπάθειες είκοσι πέντε χρόνων που μέσα από αντίξοες συνθήκες κατάφερε όχι μόνον να ξεπεράσει όλα τα φυσικά και τεχνητά εμπόδια αλλά να αναρριχηθεί στο υψηλότερο σημείο. Κυρίως όμως για την μεγάλη οικογένεια της ΕΛΒΙΑΛ , που απαρτίζεται από την Διοίκηση , το ανθρώπινο δυναμικό και τους συνεργάτες της , η αναγνώριση αυτή αποτελεί έναν ενδιάμεσο σταθμό ανακούφισης για την συνέχεια και την έναρξη ενός νέου κύκλου που συνέπεσε με την βράβευση , με νέα στοιχεία και νέους ορίζοντες για νέες μεγαλύτερες επιτυχίες.

Στην διαδικασία αξιολόγησης συμμετείχαν οι 7.000 μεγαλύτερες (βάσει κύκλου εργασιών) εν Ελλάδι βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες κρίθηκαν βάσει 10 οικονομικών δεικτών. Στην κατάμεστη αίθουσα της εκδήλωσης , παρευρέθησαν πάνω από 450 επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη εταιρειών από όλα τα σημεία της χώρας , η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ΥΠΕΚΑ , βουλευτές του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου οι οποίοι βράβευσαν τις εταιρείες που διακρίθηκαν.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 12338,12340″][/images_grid]

Απάντηση