Η Elval Colour χορηγός στο 3ο διεθνές Συνέδριο της ΕΤΕΜ για τις εφαρμογές προσόψεων κτηρίων, στη Σόφια

Η Elval Colour ήταν ένας από τους χορηγούς στο 3ο διεθνές Συνέδριο για τις εφαρμογές προσόψεων κτηρίων που διοργανώθηκε από την ΕΤΕΜ στη Σόφια στις 7 Νοεμβρίου 2015.
Κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος παρουσιάστηκαν οι νεότερες και πλέον πρωτοποριακές ιδέες που καλύπτουν όλο το φάσμα των αρχιτεκτονικών εφαρμογών σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Παράλληλα, όλες οι τεχνολογικά προηγμένες εξελίξεις στη δόμηση και στις προσόψεις αναπτύχθηκαν αναλυτικά στα ακροατήρια που περιελάμβαναν σειρά κορυφαίων Ευρωπαίων αρχιτεκτόνων.
Πάνω από 450 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις πλέον πρόσφατες τάσεις του χώρου, καθώς επίσης και να ανταλλάξουν πληροφορίες αναφορικά με ένα ευρύ φάσμα πρωτοποριακών και βιώσιμων λύσεων.
Η αρχιτέκτων μας, κα Ελένη Γκίνη παρουσίασε με ιδιαίτερη επιτυχία τις τελευταίες εξελίξεις, τα προϊόντα και τις λύσεις που η Elval Colour είναι σε θέση να προσφέρει στους συνεργάτες και πελάτες της.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 31028,31029″][/images_grid]

Ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον δόθηκε αναφορικά με τα ακόλουθα ειδικά σχεδιασμένα συστήματα βαφής που προσφέρει η Elval Colour:
TX: επιτρέπει στο αλουμίνιο να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο των κεραμικών.
TR: σειρά χρωμάτων που αποτυπώνει τα φυσικά και γήινα χρώματα.
Ιριδίζοντα χρώματα (dual colours ): που ανάλογα με τη οπτική γωνία το χρώμα αλλάζει
Ανοδιωμένο: σειρά χρωμάτων ανοδιωμένων επιφανειών
καθώς και στην τεχνική της “ υδρομορφοποίησης” που χρησιμοποιήθηκε για να κατασκευαστούν οι τρισδιάστατες κασέτες που “έντυσαν” τον πύργο του θεάτρου του Amstelveen στην Ολλανδία.

Απάντηση