Η BMC συνεχίζει την έρευνα και εξελίσσεται συνεχώς

Η BMC (Εταιρεία Βασικών Μετάλλων Α.Ε.) είναι πρότυπη Μονάδα Ηλεκτροστατικής Βαφής αλουμινίου & σιδήρου με έδρα την Πάτρα. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε έχοντας ως κυρίαρχους στόχους, αφενός την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας, αφετέρου την μεγάλη παραγωγική δυναμικότητα. Εφαρμόζοντας από το ξεκίνημα συστηματοποιημένες διαδικασίες (εφαρμόζει I.S.O.), απέκτησε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τα εξειδικευμένα πιστοποιητικά για την Χημική Προστασία & Βαφή.
Η ομάδα της BMC αποτελείται από νέους ανθρώπους, επιστημονικού επιπέδου στην πλειοψηφία, που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους. Αυτό δημιουργεί το αποτέλεσμα, το οποίο έχει κατοχυρωθεί ως βασικό γνώρισμα της εταιρείας από το ξεκίνημά της και δεν είναι άλλο από την απόλυτη ποιότητα με μηδενικές αστοχίες στα τελικά βαμμένα προϊόντα.
Η εταιρεία BMC συνεχίζει την έρευνα και εξελίσσεται συνεχώς, ακόμη και σε αυτή την δύσκολη περίοδο, παρουσιάζοντας εξαιρετικές συλλογές χρωμάτων και απομιμήσεις ξύλου και επίσης χρώματα απομίμησης διαφόρων φυσικών και τεχνητών υλικών όπως χαλκού, παγωμένου χρυσού κ.α. για το Αλουμίνιο και το Σίδηρο.
Η BMC κατασκευάζει επίσης κουφώματα κυκλικών, τοξωτών και ειδικών μορφών, όπως επίσης και Ρολά αλουμινίου για τους επαγγελματίες Κατασκευαστές Αλουμινίου.

Απάντηση