Η ALUMINCO χορηγός του 5ου Συνεδρίου Κατασκευαστών

Print Friendly, PDF & Email

Η ALUMINCO συμμετέχει ως μεγάλος χορηγός στο 5ο Συνέδριο Κατασκευαστών που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, Σάββατο-Κυριακή, 22-23 Νοεμβρίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης συμβάλλοντας καθοριστικά και αποτελεσματικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ο κ. Αργύρης Καρράς, Εμπορικός Διευθυντής της ALUMINCO, δήλωσε: “Το Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις του κλάδου και είναι μεγάλη μας χαρά να είμαστε ο Μέγας Χορηγός αυτού του σημαντικού Συνεδρίου. Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας μας να υποστηρίζουμε σημαντικές εκδηλώσεις που έχουν ως στόχο να φέρουν σε επαφή τους επαγγελματίες του κλάδου των αλουμινίου και να ενθαρρύνουν το διάλογο μεταξύ τους προς όφελος ολόκληρης της αγοράς”.

Η ALUMINCO θα συνεχίσει, όπως διαχρονικά και παραδοσιακά κάνει, να υποστηρίζει ηθικά και υλικά τις προσπάθειες όλων των Συνδέσμων του κλάδου, καθώς σκοπός της εταιρείας είναι να βοηθά ενέργειες που ισχυροποιούν τον κατασκευαστή αλουμινίου και κατά συνέπεια εξελίσσουν ποιοτικά τον κλάδο.

Απάντηση