Η ALUMIL παρουσίασε το απόλυτο θερμομονωτικό σύστημα S91στο πλαίσιο της εκδήλωσης 0+ HOUSE στην έκθεση Infacoma

Φανταστείτε ένα σπίτι το οποίο δεν «ξοδεύει» ενέργεια και που αντίθετα εκμεταλλεύεται την ενέργεια που συλλέγει από το περιβάλλον και τη διαχειρίζεται με τον αποδοτικότερο τρόπο. Αυτό το «έξυπνο» σπίτι δεν είναι άλλο από το 0+ HOUSE του αρχιτεκτονικού γραφείου MAKRIDIS & ASSOCIATES, ένα τολμηρό projectτο οποίο κοιτώντας στο μέλλον, παρουσιάζει σήμερα μία προκατασκευασμένη βιοκλιματική ιδιωτική κατοικία, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη οικολογική λύση κατοίκησης με αρχή, μέση και τέλος.
Φανταστείτε τώρα, τι είδους παράθυρα θα έπρεπε να διαθέτει ένα κτίριο όπως το 0+HOUSE, στο οποίο υπολογίζεται με ακρίβεια και η πιο μηδαμινή απώλεια θερμότητας. Σε αυτήν την περίπτωση, τη λύση δίνει το εξαιρετικό σύστημα ανοιγόμενου παραθύρου SUPREMES91 της ALUMIL για παθητικά κτίρια, το οποίο αποτελεί το πρώτο και μοναδικό Ελληνικό σύστημα αλουμινίου πιστοποιημένο από το Γερμανικό φορέα πιστοποίησης PASSIVEHOUSEINSTITUTE, ο οποίος εξειδικεύεται στα παθητικά κτίρια.
Οι παρευρισκόμενοι στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση του 0+ HOUSE, οι οποία έλαβε χώρα στις 13/02 στην έκθεση Infacoma, είχαν την ευκαιρία να δουν την παρουσίαση του διευθυντή Έρευνας κα Ανάπτυξης της ALUMIL, κ. Δομαζινάκη, ο οποίος μίλησε για το προηγμένο θερμομονωτικό παράθυρο που χρησιμοποιήθηκε για το έργο των γραφείων της Google στη Νέα Υόρκη, το οποίο αποτελεί μία tailormade λύση του μοναδικού SUPREMES91. Ο τεχνολογικός κολοσσός απαίτησε πλύ υψηλή θερμοπερατότητα και πληθώρα άλλων καινοτόμων χαρακτηριστικών για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, απαιτήσεις στις οποίες η ALUMIL ανταποκρίθηκε στο έπακρο.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 32172,32173″][/images_grid]

Απάντηση