Η ALUMIL κοντά στους συνεργάτες της με εκπαιδευτικά σεμινάρια

Η ALUMIL στην προσπάθεια που καταβάλει τα τελευταία χρόνια, να είναι στο πλευρό των συνεργατών της, οργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια που έχουν ως στόχο την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του σύγχρονου κατασκευαστικού αλλά και της βελτίωσης του τρόπου προώθησης των προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την εταιρεία “Lever – Σύμβουλοι Ανάπτυξης” του Ομίλου “Σαμαράς & Συνεργάτες” και χωρίζονται σε κύκλους για την καλύτερη κατανόηση των θεμάτων. Ο Α’ κύκλος πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 12 και 18 Ιουνίου στην Αθήνα και 25 Ιουνίου και 7 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη. Τα θέματα Α’ κύκλου ήταν: Ο ιδανικός τρόπος πώλησης των προϊόντων μας (συμβουλευτική προσέγγιση στον μελλοντικό μας πελάτη, η κοινή γλώσσα της ALUMIL, προϊόντα και υπηρεσίες, ανάγκες πελάτη. τα οφέλη από την συνεργασία με έναν ενθουσιασμένο πελάτη). Ο Β’ κύκλος θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι ημερομηνίες θα καθοριστούν σύντομα. Τα θέματα Β’ κύκλου είναι: Αρχές ορθής οικονομικής διαχείρισης στην κρίση (βασικές έννοιες της καθημερινότητας, Οργάνωση, Κοστολόγηση, Παραγωγή, Ποιότητα, Παράδοση, Αποθέματα, ο εκθεσιακός χώρος, η προβολή και το internet ως εργαλεία προώθησης της επιχείρησης).

Τα σεμινάρια διεξάγονται στις εγκαταστάσεις της ALUMIL σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Αθήνα: Λ. Τατοῒου 67, 13671, Αχαρναί, Τηλ.: 210/62.98.100 Θεσσαλονίκη: Ιατρού Γωγούση 8, 56429, Νέα Ευκαρπία, Τηλ.:2310/ 692.472

Απάντηση