Η ALUMIL αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις και στην Ινδία, στην έκθεση Acetech

Η ALUMIL με μεγάλη χαρά παρουσίασε τα προϊόντα της σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Ινδίας, την Acetech Mumbai που διεξήχθη μεταξύ 29 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου του 2015. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες κλαδικές εκθέσεις της Ινδίας, στην οποία παρευρέθηκαν πάνω από 35 χιλιάδες ενδιαφερόμενοι, με σκοπό να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των κατασκευών και των αρχιτεκτονικών συστημάτων.
Η παρουσία της ALUMIL για ακόμη μία φορά έγινε έντονα αισθητή, με πλήθος κόσμου να συνωστίζεται στο stand της θέλοντας να δει από κοντά τα εξελιγμένα αρχιτεκτονικά συστήματα της εταιρείας. Το σύστημα που εντυπωσίασε ιδιαίτερα τους επισκέπτες ήταν αδιαμφισβήτητα το νέο κρύο συρόμενοM14600, που διαθέτει υψηλή λειτουργικότητα, υψηλή minimal αισθητική και μεγάλη ευελιξία σε επίπεδο τυπολογιών.
Η Ινδία είναι μία χώρα με τεράστιο πληθυσμό και μεγάλες κατασκευαστικές ανάγκες, τις οποίες η ALUMIL προτίθεται να καλύψει προσφέροντας μοναδικές αρχιτεκτονικές λύσεις τελευταίας τεχνολογίας, πάντα προσαρμοσμένες στις επιθυμίες των πελατών της.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 30149,30148″][/images_grid]

Απάντηση