Η ΕΤΕΜ ταξίδεψε στη Ρόδο

Τρεις υπερπολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες ολοκληρώθηκαν στο νησί της Ρόδου, τις οποίες η ΕΤΕΜ Α.Ε. ανέλαβε τα «ντύσει» με τα σύγχρονα αρχιτεκτονικά της συστήματα. Πόρτες, παράθυρα, πατζούρια και υαλοπετάσματα είναι κάποια από τα προϊόντα ΕΤΕΜ που χρησιμοποιήθηκαν.

Το πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων «ELYSIUM RESORT & SPA», στην περιοχή Καλλιθέα της Ρόδου, μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο αισθητικά και πλήρως λειτουργικό στη χρήση θέρετρο με τα συστήματα ΕΤΕΜ. Ξεκινώντας από την σειρά E-2300 ανοιγόμενα σταθερά ή περιστρεφόμενα κουφώματα, την σειρά E-19 και E-22 συρόμενα συστήματα, την σειρά E-3000 συρόμενα θερμομονωτικά συστήματα και τέλος την σειρά υαλοπετασμάτων E-85, είναι όλα τα συστήματα που χρησιμοποιήθηκαν στο συγκεκριμένο έργο.

Ακόμη, το «PRINCESS ADRIANA RESORT & SPA» πάνω από την παραλία Καρδάμη, αρχικά εντυπωσιάζει με τις ολοκαίνουριες πύλες του και στη συνέχεια με τα συστήματα κουφωμάτων ΕΤΕΜ της σειράς Ε-52, και υαλοπετασμάτων της σειράς Ε-85. Τα συστήματα αυτά αποτελούν αξιόπιστη λύση ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλα έργα, σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική ή κατασκευαστική απαίτηση με βάση τις σύγχρονες αντιλήψεις λειτουργικότητας εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα και θερμομόνωσης και ηχομείωσης.

Τέλος, το ξενοδοχειακό συγκρότημα «ATLANTICA» έχει ντύσει τους πολυτελέστατους χώρους του, με συστήματα ΕΤΕΜ των σειρών E-19 συρόμενα και E-1000 ανοιγόμενα συστήματα, εξαφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις σε ένα κτήριο όσον αφορά την κατασκευή, την τεχνολογία και την αισθητική, με προσιτό όμως κόστος.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 12498,12499,12500″][/images_grid]

Απάντηση