Η ΕΤΕΜ στο Βόλο

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 η ΕΤΕΜ βρέθηκε στο νομό Μαγνησίας και συγκεκριμένα στο Βόλο σε μία ημερίδα για κατασκευαστές, ενεργειακούς επιθεωρητές και εμπόρους. Τα θέματα που καλύφθηκαν ποικίλα και η προσέλευση του κόσμου απρόσμενη καθώς οι συμμετοχές ξεπέρασαν τα 90 άτομα.

Η βασική θεματολογία αφορούσε στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον» για το οποίο η ΕΤΕΜ διαθέτει ολοκληρωμένο και πλήρως ανανεωμένο Site (www.exoikonomokatoikon.gr), που περιέχει όλη την απαιτούμενη πληροφορία για την ένταξη κάποιου σε αυτό. Επιπλέον συζητήθηκαν αναλυτικά θέματα για την πιστοποίηση του CE και έγιναν προϊοντικές παρουσιάσεις για όλες τις νέες κατασκευαστικές λύσεις που διαθέτει η ΕΤΕΜ.

Τέλος παρουσιάστηκαν θέματα διαδικτύου, οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες που διατηρεί η ΕΤΕΜ και πως αυτή προβάλλεται μέσα από τα social media. Στην ημερίδα μίλησαν αλφαβητικά: Κος Ζάγκλης Χρήστος ( Τechnical Expert) – Παρουσίαση προϊόντων ΕΤΕΜ Κα Καναβού Τζωρτζίνα ( Marketing Specialist) – Digital marketing & Social media Κος Τσαγρής Κων/νος ( Sales Manager) – Παρουσίαση προγράμματος «Eξοικονόμηση κατ’ οίκον» Κος Χαλούτσης Σταύρος ( Product Manager) – Παρουσίαση Προϊόντων & Πιστοποιήσεων

Απάντηση