Η ΕΤΕΜ στην διεθνή έκθεση Batimat 2015

H ΕΤΕΜ, που βρισκόταν στο Hall 5A-Stand N95, παρουσίασε με επιτυχία μέσα από έναν αποτελεσματικό και καινοτόμο τρόπο μοναδικές λύσεις οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απαιτητικών εφαρμογών για το κτήριο , στην BATIMAT,στο Παρίσι 2 έως 6 Νοέμβρίου 2015.
Προϊόντα και λύσεις για την ολιστική αντιμετώπιση του κτηριακού ιστού, αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου περιλαμβάνοντας πόρτες παράθυρα και αεριζόμενα συστήματα πρόσοψης (VFS), είναι κάποια από τα προιόντα που μπόρεσαν να δουν οι επισκέπτες.
Αίσθηση προκάλεσε έπίσης η μοναδική λύση ενός σύγχρονου ανοιγόμενου πατζουριού που παρουσιάστηκε σε μία πρωτότυπη και μοντέρνα απόχρωση στο περίπτερο της ΕΤΕΜ στην BATIMAT.
Η BATIMAT αποτελεί μια ολοκληρωμένη έκθεση για όλους τους τομείς της οικοδομικής βιομηχανίας. Φέτος περισσότερες από 2.400 γαλλικές και διεθνείς εταιρείες παρουσίασαν τα προϊόντα τους, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τους 350.000.
Η ΕΤΕΜ παραμένει προσηλωμένη στο όραμά της να είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης που προσφέρει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για την αρχιτεκτονική και την κατασκευή των των κτηρίων, όχι μόνο με την παροχή βοήθειας προς τις προδιαγραφές του προϊόντος και την επιλογή, αλλά και με την παροχή υψηλής ποιότητας βιώσιμων λύσεων που συνοδεύονται από εξαιρετικές υπηρεσίες.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 27554,27555,27556,27557″][/images_grid]

Απάντηση