Ημερίδα Energy Time στο Elite City Resort

Στο πλαίσιο του 11ου Πανελληνίου Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Κατασκευές» την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου ELITE CITY RESORT στην Καλαμάτα (Ναβαρίνου 2, παραλία Καλαμάτας).

Η ημερίδα με θέμα «ENERGY TIME», διεθνής αγορά, διεθνή πρότυπα & ενεργειακή εποχή, μία ημερίδα για τη συμβολή των κατασκευών αλουμινίου στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Στον ίδιο χώρο θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τα stands των χορηγών που θα εκθέτουν τα προϊόντα του κλάδου και να δοκιμάσετε τοπικά παραδοσιακά εδέσματα.

Η συμμετοχή στην ημερίδα και στις εργασίες του Συνεδρίου είναι δωρεάν για ενεργειακούς επιθεωρητές, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, τεχνικά γραφεία, τεχνικές υπηρεσίες δημοσίων Οργανισμών.

Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι ο κ. Γιώργος Μυλωνάκης, Φυσικός MSC, Διευθύνων Σύμβουλος TUV RHEINLAND, Αντιπρόεδρος FAECF (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κατασκευαστών Προσόψεων & Κουφωμάτων Αλουμινίου), Διευθυντής ΙΝΚΑΛ και ο κ. Γιώργος Ηλιάδης Δρ. Μηχανολόγος Μηχανικός – 3G ENERGY, Μέλος εκπαιδευτικού συμβουλίου ΙΝΚΑΛ.

Ενημερώστε για την συμμετοχή σας μέχρι τις 13 Νοεμβρίου στο τηλ. 210/45.12.000 ή στo e-mail: direct@energyline.gr κα Μαρία Γερολυμάτου.

Απάντηση