ΕXPO CYPRUS 2015, η πολυσχιδής έκθεση

Η έκθεση ΕXPO CYPRUS 2015 – Διεθνής Εμπορική Έκθεση Κύπρου θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία από τις 13 έως τις 17 Μαΐου.
Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) θα διοργανώσει τον Μάιο του 2015 μια μεγάλη διεθνή εμπορική έκθεση με τίτλο «EXPO CYPRUS 2015 – Διεθνής Εμπορική Έκθεση Κύπρου». Την διαχείριση της EXPO 2015 ανέλαβε η ΙΜΗ.
Η διοργάνωση μιας μεγάλης και πολύ-επίπεδης εμπορικής έκθεσης θα βοηθήσει στην επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και θα αναδείξει την κυπριακή επιχειρηματικότητα. Η έκθεση θα έρθει στην ιδανικότερη στιγμή, για να ενισχύσει τις εμπορικές συναλλαγές, να δώσει ώθηση στις επιχειρήσεις και να αναζωογονήσει την οικονομία του τόπου μας.
Οι διοργανωτές αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου είναι σίγουροι πως αυτή η διοργάνωση θα κερδίσει το στοίχημα και θα αναδείξει την κυπριακή επιχειρηματικότητα.
Η έκθεση θα είναι πολύ-θεματική ενώ ορισμένες κατηγορίες εκθεμάτων θα απευθύνονται προς τις επιχειρήσεις και ορισμένες προς το ευρύ κοινό. Με αυτές τις προϋποθέσεις, την έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες. Το δίδυμο του εμπορικού και επιχειρηματικού περιεχομένου της έκθεσης σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα ψυχαγωγικών εκδηλώσεων θα προσδώσουν την απαραίτητη δυναμική μιας πολυδιάστατης διοργάνωσης, μιας μεγάλης εμπορικής γιορτής με στόχο να συμμετάσχει όλη η Κύπρος. Η έκθεση θα διοργανώνεται μια φορά ετησίως, κάθε άνοιξη.
Ο κύριος στόχος της έκθεσης είναι η προσέλκυση κυπριακών επιχειρήσεων τόσο βιομηχανικών όσο και εισαγωγικών από όλους τους κλάδους για να προωθήσουν τα προϊόντα και υπηρεσίες τους σε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες και φυσικά να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους.
Επιδίωξη των διοργανωτών η ΕΧPO CYPRUS 2015 – Διεθνής Εμπορική Έκθεση Κύπρου να είναι ακόμη πιο αναβαθμισμένη από προηγούμενες παρόμοιου τύπου διοργανώσεις τόσο σε συμμετοχές όσο και σε ποιότητα, με τελικό αποτέλεσμα την αύξηση των επισκεπτών και την ικανοποίηση των εκθετών.
Στόχος είναι η έκθεση να καθιερωθεί ως ο πιο σημαντικός ετήσιος εμπορικός θεσμός στην Κύπρο.
Πρόκειται για μια πολυεπίπεδη εμπορική έκθεση, καθώς οι ενότητες τις οποίες συμπεριλαμβάνει ποικίλλουν. Πιο συγκεκριμένα, αφορούν: Τον οικιακό, επαγγελματικό και αγροτικό εξοπλισμό, Τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Το αυτοκίνητο, Τρόφιμα και ποτά, Την τεχνολογία και τις ηλεκτρικές συσκευές, Τα οικοδομικά υλικά και τα συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης, Την ανάπτυξη γης, Αγροτικά προϊόντα, Εργαλεία, Είδη υγιεινής, Τον κήπο, Τις διακοπές και τον τουρισμό.
Δεδομένου του πολυθεματικού χαρακτήρα της έκθεσης σε συνδυασμό με τις ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί αλλά και του γεγονότος ότι απευθύνεται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και στο ευρύ κοινό, η προσέλευση των επισκεπτών αναμένεται μεγάλη.

Απάντηση