ΕΤΕΜ: Σημαντικός υποστηρικτής του «Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Αλουμινίου»

Η ΕΤΕΜ αποτέλεσε σημαντικό υποστηρικτή του “Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Αλουμινίου” που πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, την 25η και 26η του Νοεμβρίου, 2013.

Εξαιτίας της ανάγκης για μείωση των εκπομπών αερίων CO2, η χρήση ελαφρών υλικών αλουμινίου, έχει γίνει αναπόσπαστο υλικό στην αυτοκινητοβιομηχανία. Το συνέδριο, επικεντρώθηκε στο αλουμίνιο ως υλικό με εξαιρετική βιώσιμη απόδοση και στον αυξανόμενο αριθμό των εφαρμογών και διεργασιών παραγωγής προφίλ αλουμινίου που χρησιμοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Οι μελλοντικές εξελίξεις, οι οποίες προβλέπουν ότι θα κάνουν τα αυτοκίνητα του μέλλοντος ελαφρύτερα, πιο ενεργειακά αποδοτικά και με υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας ήταν επίσης ένα σοβαρό θέμα διαλόγου στο συνέδριο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκπρόσωποι από την αυτοκινητοβιομηχανία, κατασκευαστές των έτοιμων και ημι-ετοίμων προϊόντων και προμηθευτές παρουσίασαν τις πιο πρόσφατες καινοτόμες λύσεις και τους πρωτοποριακούς σχεδιασμούς της εταιρείας τους ανάμεσα τους φυσικά και η ΕΤΕΜ.

Απάντηση