ΕΤΕΜ: Κορυφαίος χορηγός στο 12ο επετειακό Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές

Από τις 13 έως τις 15 Νοεμβρίου 2015 στο Mediterranean VILLAGE στην Παραλία Κατερίνης θα χτυπά η καρδιά του κλάδου του αλουμινίου, ηχηρό «παρών» σε αυτή τη μεγάλη συνάντηση θα δώσει η εταιρεία ΕΤΕΜ.

21 χρόνια μετά το πρώτο συνέδριο, ένας σταθερός θεσμός δοκιμασμένος στο χρόνο, πάει βόρεια και θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Νοεμβρίου 2015, στο πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα, Mediterranean VILLAGE-Olympus Riviera, στην Παραλία Κατερίνης, στην Πιερία.
Η ΕΤΕΜ από εκείνο το πρώτο συνέδριο του Ναυπλίου το 1994 δίνει το παρόν σε κάθε εκδήλωση εδώ και 21 χρόνια και είναι δίπλα στον κλάδο και στον κατασκευαστή έμπρακτα τα 45 χρόνια της λειτουργίας της! Πιστεύει στο γεγονός, και σε όλες τις ενέργειες του κλάδου γι αυτό και συμμετέχει ενεργά σε αυτές.
Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της ΕΤΕΜ την έχει κατατάξει στις πρώτες θέσεις των ελληνικών εταιρειών διέλασης αλουμινίου. Με ένα πολυπληθές και δυναμικό δίκτυο κατασκευαστών σε όλη την Ελλάδα κατακτά την εγχώρια αλλά και πολύ μεγάλο μέρος της διεθνούς αγοράς.
Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος στο 12ο Συνέδριο «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ» για μία εις βάθος συζήτηση για τα θέματα του κλάδου που θα βρει διεξόδους και λύσεις στα προβλήματα της εποχής αλλά θα δώσει και όραμα για τις ενέργειες του μέλλοντος.

Απάντηση