Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΜΑΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 07 Απριλίου 2014 στα γραφεία του Σωματείου Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση. Η Γ.Σ. ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την συνεργασία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ομιλία του o κ. Ιωάννης Φωτιάδης παρ΄ όλο τις επαγγελματικές και κοινωνικές δυσκολίες όλων τα μέλη Δ.Σ. είναι πάντα παρών στην πρώτη γραμμή. Τα μέλη στηρίζοντας για άλλη μία φορά με την παρουσία τους το θεσμό της συλλογικότητας είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να τοποθετηθούν ενδελεχώς επί των όλων κρίσιμων ζητημάτων του κλάδου.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε η ανάγνωση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού 2013, η Έκθεση της ελεγκτική επιτροπής, ο Προϋπολογισμός του έτους 2014 και ο Προγραμματισμός δράσης 2014 τα οποία και εγκρίθηκαν ομόφωνα από το σώμα. Τέλος την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο επίτιμός Πρόεδρος του ΒΕΘ κος Μαγόπουλος Σωτήριος και ο επίτιμος Πρόεδρος του ΣΕΜΑΣ κος Μπογάς Γεώργιος ο οποίος και τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά του στο Σωματείο.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 12511,12512″][/images_grid]

Απάντηση