Επιχειρηματική αποστολή στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη υπό τον Δ. Μάρδα

Στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας και της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, συναντώνται στο Σεράγεβο, 16-17 Μαρτίου 2016, οι Συμπρόεδροι της Μεικτής Διϋπουργικής Επιτροπής Οικονομικής και Τεχνολογικής Συνεργασίας Ελλάδος και Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.
Ο επικεφαλής της ελληνικής αποστολής, υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, όπως αναφέρει ενημέρωση του ΕΒΕ Αθήνας προς τα μέλη του, θα ηγηθεί και αντιπροσωπευτικής επιχειρηματικής αποστολής από τους κλάδους της οικονομίας που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τις θετικότερες προοπτικές για ανάπτυξη δραστηριοτήτων και ενίσχυση συνεργασιών στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, όπως:
– Τρόφιμα και ποτά
– Κατασκευές, έργα υποδομής, δομικά υλικά, ξυλεία-έπιπλα
– Τουρισμός
– Ενέργεια (μεταφορά, δίκτυα, ΑΠΕ), διαχείριση υδάτων/αποβλήτων.
Επίσης, θα διοργανωθεί Οικονομικό και Επιχειρηματικό Συνέδριο (BusinessForum) και θα προγραμματισθούν στοχευμένες συναντήσεις (Β2Β) Ελλήνων και Βοσνίων επιχειρηματιών.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να το δηλώσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση sbb@mfa.gr (Β8 Δ/νση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης: τηλ. 210 3682766 – 210 3682760), μέχρι και την 26η Φεβρουαρίου 2016.

Απάντηση