Εξειδικευμένα σεμινάρια με θέμα “βαφικά συστήματα & αεριζόμενες προσόψεις”

Σε συνέχεια του συνεδρίου «Άνθρωπος – Κέλυφος – Μέλλον» που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τον περασμένο Οκτώβριο η ΕΤΕΜ και η ELVAL COLOR διοργανώνουν μία ημερίδα με θέμα τις ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ και τα ΒΑΦΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
Η ημερίδα έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 26 Μαΐου από τις 9.30 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στο Κολωνάκι.
Ο συγκεκριμένος χώρος επιλέχθηκε καθώς το ανακαινισμένο café του Μουσείου κοσμεί ένα όμορφο στέγαστρο εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο με προφίλ της ΕΤΕΜ.
Εκεί θα μας δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσουμε στους 100 περίπου συμμετέχοντες, η πλειοψηφία των οποίων είναι αρχιτέκτονες, ό, τι θεωρούμε χρήσιμο και αναγκαίο να γνωρίζει το συγκεκριμένο κοινό για τις νέες τάσεις στο εξωτερικό κέλυφος αλλά και πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα υλικά μας στα έργα τους, αποδοτικά.
Το σεμινάριο θα παρακολουθήσουν όσοι δηλώσουν συμμετοχή και λάβουν αντίστοιχη επιβεβαίωση. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα προηγηθούν οι υπάρχουσες δηλωμένες συμμετοχές από το Συνέδριο.
Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, επικοινωνήστε στο 210 4512000.

Απάντηση