Εξέδρα άντλησης πετρελαίου έγινε Ξενοδοχείο

Συνήθως οι εξέδρες άντλησης πετρελαίου που δε χρησιμοποιούνται πια προορίζονται για παλιοσίδερα. Όχι όμως και στις νοτιοανατολικές ακτές του γεωγραφικού διαμερίσματος Σαμπάχ της Μαλαισίας. Εκεί μια πρώην εξέδρα άντλησης πετρελαίου αναγεννήθηκε ως… ξενοδοχείο.
Αποτελεί ένα ιδανικό κατάλυμα για τους λάτρεις των καταδύσεων, καθώς προσφέρει άμεση πρόσβαση στη θάλασσα με… μια βουτιά.
Οι επισκέπτες του έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα ναυάγια και τους υφάλους που υπάρχουν στο βυθό της περιοχής, κοντά στο μικρό νησί Mabul.
Το Seaventures Dive Rig Resort προσφέρει ακόμη την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να κάνουν καταδύσεις στο περίφημο Coral Triangle.
Η ανακαινισμένη εξέδρα άντλησης πετρελαίου διαθέτει 25 πλήρως επιπλωμένα δωμάτια (από δίκλινα έως τετράκλινα) με air-condition, μια αίθουσα προβολής ταινιών, ένα μπαρ με εγκατάσταση για καραόκε, τραπέζι για πινγκ πονγκ, ένα κατάστημα με σουβενίρ και μια μικρή αίθουσα συνεδρίων. Έχει ακόμη και ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 16488,16489,16490,16491,16492,16493,16494″][/images_grid]

Απάντηση