ΕΝΚΑΣ & SOMFY: Υλοποίηση σεμιναρίου με θέμα Νέες πρακτικές επιχειρηματικής ανάπτυξης

Η Ένωση Κατασκευαστών Νίκαιας – Κορυδαλλού & πέριξ , από κοινού με την εταιρεία Somfy Ελλάς ΑΕ πραγματοποίησαν Σεμινάριο με θέμα, « Νέες πρακτικές επιχειρηματικής ανάπτυξης» σε μία σύγχρονη αίθουσα στο Μοσχάτο, το Σάββατο 26 Ιουνίου. Στη ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που όλοι βιώνουμε, η συμμετοχή των κατασκευαστών ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη, επιβεβαιώνοντας ότι στην προσπάθεια αναβάθμισης του ανθρώπινου δυναμικού του κλάδου μας, τα Σωματεία βάσης οφείλουν να έχουν καθοριστικό ρόλο. Το θέμα του σεμιναρίου ήταν πολύ επίκαιρο και οι παρευρισκόμενοι κατασκευαστές με ερωτήσεις και παρεμβάσεις κατέθεσαν τις δικές τους απόψεις, δημιουργώντας μια θετική ατμόσφαιρα ανταλλαγής γνώσης και εμπειρίας. Οι εισηγητές του σεμιναρίου κ. Κωνσταντίνος Ζεμπέκης και κ. Αντώνης Δημητρίου προσέγγισαν το θέμα με απλότητα και διεξοδικά, τονίζοντας ως προτεραιότητα την κοινή προσπάθεια μεταξύ κατασκευαστών και προμηθευτών για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που παρουσιάζονται στην σύγχρονη αγορά.
Στηρίζουμε ιδιαίτερα τις μικρές επιχειρήσεις με ουσιαστικές ενέργειες, τόνισε ο Πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ κ. Θεόφιλος Παγιάτης, διότι αποτελεί προτεραιότητα για εμάς η επιμόρφωση των εργαζομένων στον κλάδο μας. Ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους κατασκευαστές και εκ μέρους του Δ.Σ της ΕΝΚΑΣ επίσης ευχαρίστησε και έδωσε τα συγχαρητήρια του στους εισηγητές της Somfy Ελλάς ΑΕ για το περιεχόμενο του σεμιναρίου.
Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου η Somfy Ελλάς ΑΕ παρέθεσε γεύμα προς τιμήν των μελών της ΕΝΚΑΣ, κατά την διάρκεια του οποίου έγινε δημιουργική ανταλλαγή απόψεων μέσα σε θετικό κλίμα. Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο , ευχαριστούν την διοίκηση της Somfy Ελλάς ΑΕ και θεωρούν δεδομένη την συνεργασία πάνω σε θέματα εκπαίδευσης αφού , όπως ανακοινώθηκε θα πραγματοποιηθούν άμεσα δύο τεχνικά σεμινάρια στα γραφεία της εταιρείας , ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες εκπαίδευσης των κατασκευαστών μελών της ΕΝΚΑΣ. Η Ένωση Κατασκευαστών Νίκαιας ευχαριστεί το περιοδικό PROFIL και προσωπικά τον κ. Γιώργο Γαζεπίδη για την δημοσιογραφική κάλυψη του γεγονότος .

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 17557,17558,17559,17560,17561,17562,17563,17564,17565,17566″][/images_grid]

Απάντηση