ΕΝΚΑΣ: Όλα έτοιμα για την κοπή πίτας, Χορηγοί & υποστηρικτές της εκδήλωσης

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται για ακόμη μια χρονιά η κοπή πίτας της Ένωσης Νίκαιας (ΕΝΚΑΣ) στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Καταρράκτης» στις 31 Ιανουαρίου.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η τελετή για την κοπή πίτας συνιστά σημείο αναφοράς για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ΕΝΚΑΣ με τον κλάδο να δίνει δυναμικό παρών στην συνάντηση. Παλιά και νέα μέλη της Ένωσης, φορείς, εκπρόσωποι εταιρειών αλλά και εκπρόσωποι της πολιτείας αναμένεται να βρεθούν την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ – Κωνσταντινουπόλεως 74 & Ομήρου 30, Μοσχάτο, Τηλ.: 210/4814271, katarraktis.gr.
Μεγάλος χορηγός αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία TEAM ROLL. Χορηγοί είναι οι εταιρείες ALOUSYSTEM, ALUMIL, ANALKO, APERTO, BMC, DOMUS, ELVIAL, IDECO, EXTRAPLASTICA – EXTRACOLOR, KABOYΡΑΣ, ΚΟΤΑΡΙΔΗΣ, MAKΕΔΟΝΙΚΗ, SECURITY LOCK, SOMFY, ενώ υποστηρικτές είναι οι ALCO, ΑL TOM, BEM, ΓΙΟΥΒΑΝΙΔΗΣ, ΔΟΥΚΑΣ,  ΘΕΜΕΛΙΟ, ΚΥΖΗΡΙΔΗΣ, ΜΠΕΘΑΝΗΣ, NEOKEM, ΣΤΑΜΕΛΟΣ GLASS, WÜRTH.
Εταιρείες που με την πολύτιμη βοήθεια τους και την οικονομική τους υποστήριξη συμβάλλουν στα μέγιστα για την άψογη διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης.
Συμμετοχή – Οργάνωση Profilmedia

Με χαρά σας περιμένουμε στην συνάντηση.

Για κρατήσεις θέσεων στην εκδήλωση επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210/80.56.800 και στο 210/49.12.885

[document url=”http://profilnet.gr/wp-content/uploads/2016/01/ENKAS_PROSKLHSH__xorigoi.pdf” width=”550″ height=”750″]

Απάντηση