ΕΝΚΑΣ: Το κέφι πρωτοστάτησε στην κοπή πίτας

Print Friendly, PDF & Email

Για μια ακόμη φορά το κέφι πρωτοστάτησε στην εορταστική εκδήλωση κοπή πίτας της Ένωσης Νίκαιας & Κορυδαλλού που διοργανώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία από το Δ.Σ. του Σωματείου σε συνεργασία με την εταιρεία PROFILMEDIA.
Με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέον γιορτή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Νίκαιας, Κορυδαλλού και Πέριξ.
Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 το πρωί στην αίθουσα δεξιώσεων «Καταρράκτης» τα μέλη του Σωματείου με τις οικογένειές τους καθώς και πολλοί εκπρόσωποι φορέων και εταιρειών του κλάδου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δυναμικού φορέα της Δυτικής Αττικής για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και διασκέδασαν με μουσική και χορό.
Χορηγοί της εκδήλωσης οι εταιρείες ALUMIL, ELVIAL, ETEM, DOMUS, SOMFY, TEAMROLL, TEM. Υποστηρικτές αυτής της ξεχωριστής προσπάθειας είναι οι εταιρείες ALCO, ALTOM, ΔΟΥΚΑΣ, G ENERGY, ΓΙΟΥΒΑΝΙΔΗΣ, GOLDEN DOOR, ΚΟΤΑΡΙΔΗΣ, ΜΟΥΓΙΟΣ Ι. – ΜΑΓΚΛΗΣ Γ, ΝΕΟΚΕΜ, SECURITY LOCK, WÜRTH.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, περισσότερα από 200 άτομα, μέλη του Σωματείου, επαγγελματίες του κλάδου έδωσαν το «παρών» στη γιορτινή εκδήλωση για την έλευση του 2015.
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής κ. Μιχάλης Ιωαννίδης ο οποίος απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τα μέλη του Δ.Σ. Την βασιλόπιτα έκοψε ο Πρόεδρος του Σωματείου κος Θεόφιλος Παγιάτης . Το φλουρί, φέτος έτυχε στον κύριο Απόστολο Ανδρεάδη από την εταιρεία Security lock , ο οποίος και έλαβε το μετάλλιο του ιστορικού σωματείου .
Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπήρχε μια ξεχωριστή έκπληξη και για τους μικρούς φίλους που βρέθηκαν στην εκδήλωση. Στα παιδιά τα οποία έψαλαν τα κάλαντα , κατά την έναρξη της εκδήλωσης μοιράστηκαν ως συμβολικά δώρα βιβλία , ανάλογα με την ηλικία τους .
O Πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ κ. Παγιάτης στη σύντομη καθιερωμένη ομιλία του, μετέφερε τις ευχές του Προέδρου της ΠΟΒΑΣ κ. Αντωνογιαννάκη και του κ. Ταφρόγλου Προέδρου της ΕΕΑ και αφού καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου ,τόνισε μεταξύ άλλων :
Σε ένα κλάδο ο οποίος μετράει πολλές πληγές από την κρίση των πέντε ετών που βιώνουμε, η δυνατότητα γρηγορότερης προσαρμογής αποτελεί για εμάς ένα συγκριτικό πλεονέκτημα.
Η προσαρμογή αυτή εκφράζεται από την ταχύτερη θέση μας σε αυτά που συμβαίνουν και από τα αποτελέσματα των ενεργειών μας.
Η θέση μας ως Σωματείο κατασκευαστών είναι μπροστά και δεν μας προσφέρθηκε, την κατακτήσαμε επί σειρά ετών μέσα από προσπάθειες. Όλοι αντιλαμβανόμαστε την αντανάκλαση αυτών των προσπαθειών , που όμως δεν είναι πάντα αρεστές στον ευρύτερο κλάδο. Είμαστε Ένωση κατασκευαστών  αλουμινίου και έχουμε συγκεκριμένες θέσεις.
Στεκόμαστε ακριβώς εκεί που η ιστορία του Σωματείου μας επιβάλει και δεν αλλάζουμε απόψεις.
Δεν επιδιώκουμε την πόλωση αλλά την συμπόρευση με κανόνες…

Ακολούθησε γεύμα με πλούσια εδέσματα , ποτό , πολύ διασκέδαση με μουσική και χορό.

[images_grid auto_slide=»no» auto_duration=»1″ cols=»three» lightbox=»yes» source=»media: 13389,13390,13391,13392,13393,13394,13396,13397,13398,13399,13401,13402,13403,13404,13405″][/images_grid]

Απάντηση