ΕΝΚΑΣ: Μια εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα ξενάγηση

Ακόμη μία επίσκεψη με στόχο την ουσιαστική ενημέρωση των κατασκευαστών. Μέλη της ΕΝΚΑΣ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Γ. ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΑΒΕΕ – EXTRAPLASTICA και EXTRACOLOR και ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους της εταιρείας.

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2013, αντιπροσωπεία μελών της ΕΝΚΑΣ επισκέφτηκε, τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Γ. ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΑΒΕΕ – EXTRAPLASTICA και EXTRACOLOR, μετά από πρόσκληση της εταιρείας. Οι υπεύθυνοι της EXTRAPLASTICA ενημέρωσαν τους κατασκευαστές για την μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν στην ελληνική αγορά, όπως ρολά και γκαραζόπορτες και απάντησαν σε απορίες και προβληματισμούς των επισκεπτών.

Στη συνέχεια της επίσκεψης οι κατασκευαστές παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον την παρουσίαση της σύγχρονης μονάδας ηλεκτροστατικής βαφής και των χρωμάτων ξύλου της EXTRACOLOR. Στη συζήτηση που ακολούθησε αναφέρθηκαν προβλήματα που αφορούν τις βαφές και τις αιτίες που τα προκαλούν, καθώς και τους τρόπους πρόληψης ή αντιμετώπισής τους. Η επίσκεψη ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και μαζί με μία σειρά άλλων επισκέψεων σε εταιρείες του κλάδου, συμβάλει σημαντικά στην ουσιαστική ενημέρωση των κατασκευαστών, οι οποίοι επιδιώκουν μέσα από αυτές τις συναντήσεις να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 11439,11440,11441,11442″][/images_grid]

Απάντηση