ΕΝΚΑΣ: Με επιτυχία ημερίδα & Γενική Συνέλευση

Η ΕΝΚΑΣ, ένα αμιγές Σωματείο Κατασκευαστών που διατηρεί ζωντανή την ελπίδα με δυναμικές ενέργειες , συνέπεια και σεβασμό στο κλάδο, συνεχίζει τις προσπάθειες για ενημέρωση. Στα πλαίσια αυτών των προσπαθειών πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουλίου με επιτυχία ημερίδα με θέμα: Εξοικονόμηση ενέργειας στον κτηριακό τομέα, ευρωπαϊκή νομοθεσία, χρηματοδοτικά εργαλεία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών κατασκευαστών του κλάδου στο Δημαρχείο Νίκαιας. Παράλληλα με την ημερίδα διεξήχθη και η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης, κατά την οποία εγκρίθηκε ο απολογισμός έτους 2013, ο προϋπολογισμός του έτους 2014.

Το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Αττικής κ. Μιχάλης Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σιδηροαλουμινοβιοτεχνών Αθήνας κος Βασίλης Ντέρας, ο Ταμίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων (Π.Ο.Ε.Β.Υ.) κ. Ιωάννης Παγκράτης και από τον ΝΑΦ Αργολίδος ο κ. Μαρινάκης, οι οποίοι απεύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό. Πρώτος το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Ένωσης κος Θεόφιλος Παγιάτης, ο οποίος μίλησε για το έργο του δυναμικού αυτού φορέα του κλάδου και τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα.

Στη συνέχεια ακολούθησε η πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του κου Παντελή Πατενιώτη, Διπλ. Μηχανικού Δημοσίων Έργων, Γενικού Διευθυντή ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π. με θέμα «Εξοικονόμηση ενέργειας στον κτηριακό τομέα, ευρωπαϊκή νομοθεσία, χρηματοδοτικά εργαλεία».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον κ. Θεοφάνη Δουλάκη, ο οποίος βραβεύτηκε για την συμβολή του, αλλά και την συνολική συνεισφορά και στήριξή του στο Σωματείο Νίκαιας & Κορυδαλλού.

Επίσης έγιναν και οι απονομές βεβαιώσεων παρακολούθησης καταρτιζόμενων σε σεμινάρια ΛΑΕΚ.

Χορηγοί εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες EUROPA PROFIL ALUMINIUM, ETEM, DOMUS, NEOKEM, TEAM ROLL και υποστηρικτής η εταιρεία ΚΟΤΑΡΙΔΗΣ.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 12135,12137,12139,12141,12143,12145,12147,12149″][/images_grid]

Απάντηση