ΕΝΚΑΣ: Ακόμη μία επιτυχημένη ενημερωτική συνάντηση

«Η Ένωση υπηρετεί τον κατασκευαστή, τον προετοιμάζει για το μέλλον και τον προστατεύει στην αγορά» αυτό ήταν το μήνυμα της ημερίδας ενημέρωσης που πραγματοποίησε με επιτυχία η Ένωση Νίκαιας & Κορυδαλλού στο Δημαρχείο Νίκαιας στις 30 Οκτωβρίου του 2013.

Στην αίθουσα Συμβουλίου του Δημαρχείου της Νίκαιας διεξήχθη ημερίδα με θέμα τις νέες απαιτήσεις της ευρωπαϊκής σήμανσης CE. Χορηγοί της συνάντησης ήταν οι εταιρείες ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ, ALTOM και ΘΕΜΕΛΙΟ.

Την εκδήλωση άνοιξε με έναν σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ κος Θεόφιλος Παγιάτης. Όσοι έδωσαν το «παρών» στη συνάντηση είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Δομικά Προϊόντα 305/2011 και τις νέες απαιτήσεις της σήμανσης CE. Εισηγητής ήταν ο Δρ. Στέλιος Λαμρακόπουλος.

Επίσης έγινε μία σύντομη παρουσίαση γύρω από το πρόγραμμα εξοικονόμηση κατοίκον. Ακόμη, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα PROFILSMART CE και η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα εργασίας kostologisikoufomaton.gr.

Τέλος, ακολούθησε ανοικτή συζήτηση για θέματα που αφορούν τον κλάδο.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 11266,11267,11269,11271,11272″][/images_grid]

Απάντηση