Ενημερωτικές συναντήσεις METALOUMIN σε Ηλεία, Αχαΐα & Ρόδο

Με 3 εξαιρετικές παρουσιάσεις στον Πύργο Ηλείας στις 21, στην Πάτρα στις 28 Μαρτίου 2014 και στη Ρόδο στις 11 Απριλίου 2014 η εταιρεία METALOUMIN σηματοδότησε την επέκταση της συνεργασίας της με τις εταιρείες ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. στον Πύργο, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ & ΚΩΝ/ΝΟΣ Ο.Ε. στην Πάτρα και ΠΟΛΙΤΗΣ Α. & ΣΙΑ Ο.Ε. στη Ρόδο.

Περισσότεροι από 100 επαγγελματίες του αλουμινίου, αρχιτέκτονες και μηχανικοί από κάθε πόλη παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις, όπου ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις νέες σειρές της METALOUMIN και των άλλων προϊόντων της. Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους αντιπρόσωποι του τοπικού Τεχνικού και Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου, αντιπρόσωποι των τοπικών Ενώσεων Αλουμινοκατασκευαστών, αλλά και παράγοντες του δήμου και της περιφέρειας. Τα στελέχη της METALOUMIN ανέδειξαν τις στέρεες βάσεις πάνω στις οποίες έχουν χτιστεί οι συνεργασίες της και την ωρίμανση των συνθηκών που επέτρεψαν την επέκτασή τους. Μέσα από τις δύσκολες σημερινές συνθήκες που επικρατούν στο χώρο των κατασκευών, επισημάνθηκαν οι ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν από το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» αλλά και τα οφέλη από την επιλογή των συστημάτων της METALOUMIN.

Το τεχνικό επιτελείο της METALOUMIN παρουσίασε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα των σειρών SLIM 100, SLIM 200, 7000, 8000, ENERGY 16 και ENERGY 22. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν κουφώματα και τομές από τις παραπάνω σειρές, να κάνουν ερωτήσεις στους τεχνικούς της εταιρείας και να μάθουν από πρώτο χέρι τις καινοτομίες των νέων σειρών. Ακολούθησε η αναλυτική παρουσίαση του χρηματοδοτικού πακέτου της METALOUMIN προς τους συνεργάτες της για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον».

Η METALOUMIN ενημέρωσε τους συνεργάτες της ότι τους εξασφαλίζει άμεση πληρωμή για τις εργασίες τους χωρίς εμπλοκή τους με την τράπεζα. Μετά από κάθε ημερίδα, ακολούθησε δείπνο προς τιμήν όλων των προσκεκλημένων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να γνωριστούν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις με τα στελέχη της METALOUMIN και της εκάστοτε συνεργαζόμενης εταιρείας. Στόχος είναι οι συνεργαζόμενες εταιρείες της METALOUMIN στον Πύργο, στην Πάτρα και στη Ρόδο, οι οποίες αποτελούν κομβικό σημείο για την αγορά αλουμινίου στην Ηλεία, στην Αχαΐα και στα Δωδεκάνησα αντίστοιχα, να διευρύνουν το πελατολόγιο τους και οι κατασκευαστές να προμηθεύονται τα προϊόντα της METALOUMIN άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 12504,12505,12506″][/images_grid]

Απάντηση