Ελληνικό… GREXCITING ντιζάιν στην iSaloni 2013

Η πλατφόρμα επικοινωνίας Interiors from Greece η οποία προωθεί παγκοσμίως την Ελληνική βιομηχανία σχεδιασμού και παραγωγής προϊόντων που σχετίζονται με την εσωτερική διακόσμηση και αρχιτεκτονική (οικιακό έπιπλο, επαγγελματικός εξοπλισμός, φωτισμός, υλικά, εσωτερική / εξωτερική δόμηση), «φορά τα καλά» της και λαμβάνει μέρος στο μεγαλύτερο –παγκοσμίως- θεσμό στο χώρο του επίπλου και του ντιζάιν, την i saloni (9-14 Απριλίου 2013) στο Μιλάνο.

Έχοντας αναλάβει την επικοινωνιακή υποστήριξη και προώθηση Ελληνικών εταιρειών που πρόκειται να παρουσιάσουν τις πιο φρέσκες προτάσεις και συλλογές τους στις εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματιών που θα κατακλύσουν το εκθεσιακό κέντρο της Ιταλικής μητρόπολης, η Interiors from Greece στοχεύει στη συσπείρωση του ελληνικού στοιχείου και την ανάδειξη του σε ανταγωνιστικό «προϊόν».

Τόσο οι Έλληνες κατασκευαστές όσο και οι σχεδιαστές εργάστηκαν πυρετωδώς και με συνέπεια ώστε το αποτέλεσμα που θα παρουσιαστεί κατά την Design Week να είναι το αρτιότερο δυνατό. Πιο συγκεκριμένα, Έλληνες κατασκευαστές θα συμμετάσχουν και στις τρείς ενότητες της φετινής i saloni, (Salone Internazionale del Mobile, Euroluce και Salone Ufficio). Η Interiors from Greece θα συμμετέχει στη διοργάνωση και ως εκπρόσωπος τύπου. Περίπτερο της ιστοσελίδας (pav. 15 box 03) θα στηθεί στο χώρο της Euroluce ενώ η ομάδα που την απαρτίζει θα βρίσκεται εκεί για να παρουσιάσει στο ευρύτερο κοινό το έργο Ελλήνων κατασκευαστών μέσω της καινοτόμας πλατφόρμας η οποία λειτουργεί στην διεύθυνση www.interiorsfromgreece.com.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμβολική απεικόνιση της καμπάνιας, είναι ένα τσαρούχι κατασκευασμένο από ξύλο ελιάς. Είναι χειροποίητο υλοποιημένο project του γνωστού studio Greece is for lovers, υπό τον τίτλο OLIVE WOOD. Η χρήση του εν λόγω project σαν σύμβολο της διεθνούς καμπάνιας “INTERIORS FROM GREECE at i saloni 2013” είναι αποτέλεσμα ευγενικής χορηγίας των Θάνου Καραμπάτσου και Χριστίνας Κοτσιλέλου (Greece is for lovers team).

Απάντηση