Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΕΝΚΑΣ

Στις 24/5/2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π. μ. στο Πνευματικό Κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» στην αίθουσα «ΠΛΕΙΑΔΕΣ» επί της οδού Γρ. Λαμπράκη & Ταξιαρχών, Κορυδαλλός (3ος όροφος) η ΕΝΚΑΣ πραγματοποιεί την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευσή της. Με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης 2. Διοικητικός Απολογισμός 3. Οικονομικός Απολογισμός 4. Προγραμματισμός Δράσης 5. Προϋπολογισμός 6. Ομιλίες μελών 7. Αποφάσεις Γεν. Συνέλευσης – Ψήφισμα 8. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ
Στις 24/5/2015 θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες της Ένωσης στο Πνευματικό Κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» στην αίθουσα «ΠΛΕΙΑΔΕΣ» επί της οδού Γρ. Λαμπράκη & Ταξιαρχών, Κορυδαλλός και ώρα 13.30 – 18.00 μ. μ.
Αιτήσεις συμμετοχής για το Διοικητικό Συμβούλιο και αντιπροσώπους στις Ομοσπονδίες θα γίνονται δεκτές έως 22/5/2015
Όπως καταλαβαίνετε η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη και επιβεβλημένη , διότι θα εκλεγούν μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο και αντιπρόσωποι για την Πανελλήνια Ομοσπονδία ΠΟΒΑΣ και την Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Πειραιά .
Θεωρούμε ότι οι προσπάθειες βελτίωσης της υπάρχουσας και ιδιαίτερα δύσκολης κατάστασης στον κλάδο μας , πρέπει να διεξάγονται στη βάση συλλογικών διεκδικήσεων μέσα από τους φορείς ώστε να έχουν αποτέλεσμα. Για τον λόγο αυτόν προσδοκούμε μέσα από την Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΝΚΑΣ να συνάγουμε τα συμπεράσματά μας για τις διεκδικήσεις μας το επόμενο διάστημα και να θέσουμε τους στόχους της νέας Διοίκησης.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΠΑΓΙΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΕΤΑΣ

Απάντηση