Δώστε το “παρών” σε ένα πρωτοποριακό Forum

Το περιοδικό BuildingGreen, σε συνεργασία με την Ecoveritas, το ΙΝΖΕΒ και την Sustain, διοργανώνουν το πρώτο Forum για την εφαρμογή και την επιχειρηματική διάσταση των αειφόρων κτιρίων στην Ελλάδα στις 18 Οκτωβρίου 2014 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Αίθουσα MC2.

Το forum θα αποτελέσει το ιδανικό πλαίσιο για ουσιαστικό και αποτελεσματικό διάλογο για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην αειφορία στη δόμηση και θα σας δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχετε ενεργά σε μία ενδιαφέρουσα δράση μαζί με επαγγελματίες του κλάδου, για να δείτε εφαρμογές αειφορίας που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από αναγνωρισμένους φορείς.

Η Αειφορία στην Πράξη

Το Forum έχει ως βασικό στόχο να παρουσιάσει ολοκληρωμένα και με σαφήνεια τα χαρακτηριστικά και το γενικότερο πλαίσιo των αειφόρων κτιρίων, την εμπειρία εφαρμογής στην Ελλάδα καθώς και την επιχειρηματική τους διάσταση. Μέσα από ένα πλαίσιο παρουσιάσεων και ουσιαστικού διαλόγου ανάμεσα σε εξειδικευμένους επαγγελματίες του κλάδου θα αποτελέσει ευκαιρία για την ενημέρωση και δικτύωση των συμμετεχόντων στην επερχόμενη νέα τάξη πραγμάτων στον χώρο των ακινήτων.

Οι 3 ενότητες της εκδήλωσης

1η Ενότητα-ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΕΙΦΟΡΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ – ΠΛΑΙΣΙΟ Πάνελ: Ecoveritas, Sustain, Inzeb, Greenworks, Habitech

2η Ενότητα-Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΕΙΦΟΡΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Πάνελ: ΑΒ Βασιλόπουλος A.E., Dimand, Cosmote, Π. Λεβαντής Επενδυτική, Apivita

3η Ενότητα-Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΕΙΦΟΡΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πάνελ: Εθνική Πανγαία, Eurobank Properties, Alpha Αστικά Ακίνητα, Bluehouse Capital, Colliers, Jones Lang LaSalle, Danos / BNP Paribas real estate, RICS

Σε ποιους απευθύνεται

H διοργάνωση του περιοδικού BuildingGreen απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ακινήτων και επιθυμούν να παραμείνουν δραστήριοι στη ραγδαία μεταβαλλόμενη αγορά του σχεδιασμού, κατασκευής, ανακαίνισης, λειτουργίας και διαχείρισης αειφόρων κτιρίων και επενδύσεων.

Η συμμετοχή στο forum είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Απάντηση