Διεθνής έκθεση Intersolar Europe, 4-6 Ιουνίου, στο Μόναχο

Από 4 έως 6 Ιουνίου 2014 θα ανοίξουν οι πύλες της διεθνούς έκθεσης Intersolar Europe στο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου.

Η Intersolar Europe εστιάζει στους τομείς των φωτοβολταϊκών, της τεχνολογίας κατασκευής φ/β και της ηλιοθερμίας και έχει καθιερωθεί από την ίδρυση της ως η παγκοσμίως σημαντικότερη κλαδική πλατφόρμα ανάμεσα σε κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρέμπορους και φορείς παροχής υπηρεσιών. Περίπου 50.000 επισκέπτες από πάνω από 150 χώρες επισκέφτηκαν την προηγούμενη Intersolar Europe το 2013.

Συνολικά 1.330 εκθέτες από 47 χώρες παρουσίασαν τις τεχνολογίες και υπηρεσίες τους από τους τομείς «φωτοβολταϊκά», «τεχνολογία κατασκευής φ/β», «αποθήκευση ενέργειας» και «ηλιοθερμία» σε 12 αίθουσες και έναν εξωτερικό χώρο με συνολική εκθεσιακή επιφάνεια 121.000 τμ. 12 ελληνικές επιχειρήσεις συμμετείχαν στην Intersolar Europe 2013 και συγκεκριμένα οι: Alumil SA, CALPAK – CICERO HELLAS SA, Egnatia Tel, ELEMKO SA, Elfon Ltd., Inaccess SA, Neuron Energy Solutions G.P., Nobel Solar Innovations, Profildomi, Recom Ltd., SOLE SA και Viosy SA.

Η Intersolar Europe θα συμπεριλάβει από το 2014 και την έκθεση ees – electrical energy storage, που διοργανωνόταν από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου. Η ees είναι μια έκθεση για συσσωρευτές ενέργειας, μπαταρίες και καινοτόμο κατασκευή και περιλαμβάνει υλικά, εξαρτήματα, ανακύκλωση, διαχείριση και συστήματα μπαταριών, δοκιμές μπαταριών, συστήματα ελέγχου κ.ά.

Απάντηση