Διεθνής Έκθεση CONSTRUCTIONS: Για 5η Χρονιά, η καθιερωμένη έκθεση!

Στο γνωστότερο και κεντρικότερο εκθεσιακό των Τιράνων, το PALLATI I KONGRESEVE και την πιο κατάλληλη εποχή πραγματοποιείται η έκθεση CONSTRUCTIONS ταυτόχρονα με την έκθεση KLIMATHERMIKA.
Για 5η συνεχή χρονιά σας καλωσορίζουμε στις καθιερωμένες εκθέσεις 5η Διεθνής Έκθεση CONSTRUCTIONS KLIMATHERMIKA στο κεντρικότερο και γνωστότερο εκθεσιακό κέντρο της πόλης των Τιράνων από 25-27 Μαρτίου 2016, την πιο κατάλληλη εποχή για τον κατασκευαστικό τομέα και την ενέργεια!
Στις εκθέσεις παρουσιάζονται αφενός, όλος ο κόσμος των κατασκευών με μονωτικά, δομικά υλικά, Χρώματα, αλλά και κουφώματα, ανελκυστήρες κλπ, και αφετέρου όλο το φάσμα του κλιματισμού για ψύξη και θέρμανση, οικονομική θέρμανση, συστήματα εξαερισμού και ηλιακούς συλλέκτες κτλ.
Η 5η διεθνής έκθεση CONSTRUCTIONS NDERTIME ALBANIA, και η 2η έκθεση KLIMATHERMIKA, έχουν καθιερωθεί σαν θεσμός στη χώρα αλλά και στα Δυτικά Βαλκάνια, με συμμετοχές από 7 χώρες, Αλβανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Σερβία, Κόσσοβο, και Τουρκία, και αποτελούν το μεγάλο επιχειρηματικό γεγονός, καθώς δημιουργείται μία εξαιρετική πλατφόρμα συνεργασιών μεταξύ των επιχειρηματιών των Δυτικών Βαλκανίων.
Οι πωλήσεις και οι εμπορικές συμφωνίες που γίνονται κάθε χρόνο επιβεβαιώνουν ότι οι παράλληλες εκθέσεις 5η Διεθνής Έκθεση CONSTRUCTIONS KLIMATHERMIKA αποτελούν κάθε χρονιά το μεγάλο εκθεσιακό και εμπορικό γεγονός στην πόλη των Τιράνων.

Απάντηση