Διαμερίσματα με design αυτοκινήτου στο Λονδίνο

Οι πλούσιοι και διάσημοι που αγαπούν τα πολυτελή αυτοκίνητα μπορούν πλέον να τα απολαύσουν με έναν καινοτόμο τρόπο: ζώντας σε ένα διαμέρισμα φτιαγμένο δια χειρός Mercedes- Benz και με κόστος που κυμαίνεται στα 540 ευρώ τη βραδιά. Η Mercedes-Benz παρουσίασε έξι διαμερίσματα στο Kensington του Δυτικού Λονδίνου που διατίθενται για όσους θέλουν ένα ξεχωριστό μέρος να μείνουν κατά την παραμονή τους στη Βρετανία.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 19608,19609,19610,19611″][/images_grid]
Η διακόσμηση και το design των διαμερισμάτων αυτών θυμίζει κλασσικό σχεδιασμό ενός αυτοκινήτου Mercedes. Κάθε διαμέρισμα έχει εμβαδό που ξεπερνά τα 90 τετραγωνικά με σαλόνι, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και δύο υπνοδωμάτια. Η εταιρεία επιμένει πως τα έπιπλα, τα αξεσουάρ, τα χρώματα και ο φωτισμός, όλα θυμίζουν τα οχήματα Mercedes-Benz δίνοντας στους ενοίκους την εντύπωση πως θα μπορούσαν να κοιμούνται στο εσωτερικό ενός τέτοιου αυτοκινήτου.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 19612,19613,19614,19615,19616,19617,19618″][/images_grid]

Στα υπάρχοντα έξι διαμερίσματα στο Kensington, προγραμματίζεται να προστεθούν άλλα εννέα στη Σιγκαπούρη του χρόνου. Ο Gorden Wagener, επικεφαλής σχεδιασμού στη μητρική εταιρεία Daimler δήλωσε: «Όπως και στα οχήματά μας, συνδυάσαμε επιφάνειες και γραμμές με high-tech λειτουργικότητα με σκοπό να πλάσουμε έναν τέλειο κόσμο μοντέρνας πολυτέλειας που προωθεί το ευ ζην και τη χαλάρωση».

 

Απάντηση