Βράβευση της EUROPA στα Greek Exports Awards

Ως αναγνώριση των διεθνών δραστηριοτήτων της, η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. ήταν ανάμεσα στους βραβευθέντες στα πλαίσια των εξαγωγικών βραβείων Greek Exports Awards, που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Η EUROPA έλαβε ασημένιο βραβείο (Silver Award) στην κατηγορία Top Industrial Company. Εκ μέρους της EUROPA έδωσε το παρών και παρέλαβε το βραβείο ο διευθυντής του τμήματος Διεθνών Δραστηριοτήτων κος Λάμπρος Γιαννούχος.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για ακόμα μια χρονιά από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Events και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ, προκειμένου να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τους ανθρώπους, τις ιδέες και τις συνεργασίες μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας.

Η κατηγορία στην οποία βραβεύτηκε η EUROPA αναδεικνύει τις καλύτερες βιομηχανικές μονάδες, με σημαντική διείσδυση σε ξένες αγορές, επιβραβεύοντας σημαντικές και αξιόλογες επιχειρηματικές προσπάθειες. Κριτήριο σε αυτή την κατηγορία, είναι η επιλογή της κορυφαίας βιομηχανίας με ξεχωριστή παρουσία στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απαιτητικό παγκόσμιο στερέωμα.
Η EUROPA, μέσω του άρτια στελεχωμένου τμήματος εξαγωγών της, διαθέτει τα προϊόντα της σε παγκόσμιο επίπεδο, καλύπτοντας και τις 5 ηπείρους. Ακόμη και μέσα στο 2015, εν μέσω κορύφωσης της οικονομικής κρίσης και της εφαρμογής των περιορισμών κίνησης κεφαλαίων, η EUROPA διπλασίασε το πελατολόγιό της στο εξωτερικό με ταυτόχρονη επέκταση της παρουσίας της σε πάνω από 15 χώρες, έναντι 8 χωρών το 2014. Έως σήμερα οι εξαγωγές αντιπροσωπεύουν το 28% του όγκου παραγωγής με στόχο να αγγίξουν το 40% το ερχόμενο έτος. Η βράβευση αυτή ήρθε ως επιστέγασμα των οργανωμένων προσπαθειών της εταιρίας, κλείνοντας ιδανικά μία επιτυχημένη χρονιά.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 30253,30254,30255,30256,30257″][/images_grid]

Απάντηση