Βιομεταλουμίν: Σε νέα έκθεση στο Μαρούσι

Σε νέο εκθεσιακό χώρο μεταφέρθηκε η εταιρεία ΒΙΟΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ στη Λεωφόρο Κηφισιάς 5 στο Μαρούσι. Η εταιρεία ΒΙΟΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ (www.viometaloumin.gr) στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξής της, έχει μεταφέρει πρόσφατα την έκθεση στα βόρεια προάστια από την οδό Κηφισιάς 1 σε νέο εκθεσιακό χώρο στην Κηφισιάς 5 στο Μαρούσι.

Η αναγκαιότητα να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες μέσα από ένα μεγαλύτερο χώρο για να εκθέτουν τα προϊόντα τους, ήταν και η βασική αιτία μεταφοράς του. Παράλληλα, παρουσιάζονται με τον καλύτερο τρόπο οι περιπτώσεις εφαρμογής των προϊόντων και των πτυσσόμενων συστημάτων ασφαλείας, προς όφελος του πελάτη.

Έτσι στο νέο κτίριο όπου στεγάζεται, έχουν κατανεμηθεί ξεχωριστά ανά προϊόν οι εφαρμογές και οι εξειδικευμένες υπηρεσίες της ΒΙΟΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ. Όλα τα προϊόντα από τα πτυσσόμενα κουφώματα, τις μπαλκονόπορτες, τις κλασικές και διαχρονικές λύσεις της πτυσσόμενης πόρτας ασφαλείας, τα παντζούρια ασφαλείας καθώς και οι μπάρες ασφαλείας είναι αρμονικά και λειτουργικά κατανεμημένα στο χώρο για να βοηθούν τον καταναλωτή στην επιλογή του αποκτώντας μια βαθιά γνώση των πλεονεκτημάτων των προϊόντων που αγοράζουν.

Η ΒΙΟΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ με τη μεγάλη τεχνική εμπειρία της σε συνδυασμό με τον συνεχή εκσυγχρονισμό σε μηχανολογικό εξοπλισμό, εξέλιξε τα προϊόντα της έτσι ώστε σήμερα να διαθέτει μία πλήρη γκάμα πατενταρισμένων συστημάτων όπου η μέγιστη ασφάλεια και η ποιότητα κατασκευής δένουν αρμονικά με την καλαίσθητη εμφάνιση. Η ΒΙΟΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ κατασκευάζει τα προϊόντα της με γνώμονα την εξασφάλιση και ικανοποίηση της ανάγκης του καταναλωτή για ασφάλεια και προστασία ενώ η αξιοπιστία και η συνέπεια της εταιρείας εγγυώνται την άμεση ανταπόκριση της σε οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά την πρόληψη και προστασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι 09:00-14:00 & 17:30- 20:30 Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή, 09:00-14:00 το Σάββατο και 09:00-15:00 Δευτέρα και Τετάρτη, ενώ τo τηλέφωνο παραμένει ίδιο (210-6854904).

Απάντηση