Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2013: 30 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2013

H 22η διοργάνωση της έκθεσης “Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2013” αποτελεί εφαλτήριο για την προβολή των προϊόντων και την προσέλκυση νέων πελατών.

Η έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη» αποτελεί έναν από τους µακροβιότερους εµπορικούς θεσµούς και είναι ένα από τα µεγαλύτερα περιφερειακά εκθεσιακά γεγονότα στην Ελλάδα. Η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση “Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2013”, θα φιλοξενηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, από την Πέμπτη 30 Μαΐου έως την Κυριακή 2 Ιουνίου του 2013.

Σε μια περίοδο που η οικονομία της χώρας έχει ανάγκη από αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και κινήσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας η ΔΕΘ ΑΕ βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις, με αιχμή του δόρατος την 22η διοργάνωση. Σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον η ΔΕΘ ΑΕ συνεχίζει την προσιτή τιμολογιακή της πολιτική για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην 22η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση “ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ 2013”, ώστε με χαμηλό κόστος να μπορέσουν να αναδείξουν την παραγωγή τους και να έρθουν σε επαφή με νέους πελάτες.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι για Πέμπτη και Παρασκευή από 17:00 έως 22:00, Σάββατο και Κυριακή από 11:00 έως 22:00. Η 21η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2012» προσέλκυσε 145 εκθέτες έναντι 118 της προηγούμενης σε λειτουργικό εκθεσιαικό χώρο 4.500 τ.μ. Συμμετείχε μάλιστα σύσσωμος ο επιμελητηριακός κόσμος της περιοχής, ενώ εκπροσωπήθηκαν οι νομοί Ροδόπης, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Ξάνθης, Έβρου, Δράμας, Λάρισας, αλλά και η Αθήνα. Η εν λόγω διοργάνωση έδωσε έμφαση στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και των εναλλακτικών μορφών θέρμανσης, με σημαντική και την παρουσία του κλάδου των τροφίμων-ποτών.

Τις πύλες της 21ης διοργάνωσης πέρασαν συνολικά 11.200 επισκέπτες έναντι των 9.400 της προηγούμενης, ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες διπλασιάστηκαν, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του συνολικού αριθμού.

Απάντηση