ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ: Καταφύγιο-κύβος στέκεται στην άκρη του γκρεμού!

Ένα εντυπωσιακό κτήριο στα βουνά της Σλοβακίας κατασκευασμένο από ανακλαστικά υλικά, που περιλαμβάνουν αλουμίνιο, γυαλί και φωτοβολταϊκά. H αρχιτεκτονική εταιρεία Kežmarské Hut έχει αναλάβει τη δημιουργία ενός μοναδικού καταφυγίου στα βουνά Tatra της Σλοβακίας.Πρόκειται για έναν μεγάλο κύβο που θα τοποθετηθεί στην άκρη του γκρεμού, προσφέροντας εκπληκτική θέα στο χιονισμένο τοπίο. Το εξωτερικό αποτελείται από τετράγωνα πάνελ κατασκευασμένα από ανακλαστικά υλικά, που περιλαμβάνουν αλουμίνιο, γυαλί, και φωτοβολταϊκά.
Από οποιοδήποτε σημείο του κτηρίου η θέα είναι εντυπωσιακή ενώ το φυσικό φως μπαίνει απρόσκοπτα από όλα τα ανοίγματα. Ένα υπερυψωμένο αίθριο έχει δημιουργηθεί γύρω από τις δύο έδρες του, όπου τοποθετείται μια υπαίθρια τραπεζαρία όταν ο καιρός το επιτρέπει. Το εσωτερικό είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ξύλο, παρέχοντας πολλούς χώρους ξεκούρασης και χαλάρωσης αλλά και δωμάτια φιλοξενίας.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 13552,13553,13554,13555,13556,13557″][/images_grid]

Απάντηση