ΑΕΚ… διαξιφισμοί για το γήπεδο

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης συναντήθηκε το μεσημέρι με εκπροσώπους του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας και της ΑΕΚ παρουσία του δημάρχου Αριστείδη Βασιλόπουλου και του Δημήτρη Μελισσανίδη για το θέμα του γηπέδου της ομάδας.
Κατά τη συνάντηση όλες οι πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για συγκεκριμένα ζητήματα, ενώ εξετάστηκαν ειδικά τα θέματα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής στις λεπτομέρειες.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε:
«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν ήταν μια εύκολη συζήτηση αλλά το γεγονός ότι βρεθήκανε και οι δύο πλευρές μαζί με το Υπουργείο στο ίδιο τραπέζι, νομίζω ότι βάζει τα πράγματα σε ένα δρόμο. Συμφωνήσαμε να δημιουργηθεί μια κοινή ομάδα εργασίας από την ΑΕΚ, από το Δήμο, από το Υπουργείο μας, να καλέσουμε και την Περιφέρεια για να δούμε σ’ αυτό το διάστημα της διαβούλευσης ζητήματα που σχετίζονται με την Περιβαλλοντική αδειοδότηση. Θεωρώ ότι και οι δύο πλευρές είναι πιο ώριμες και προσπαθούμε να βρούμε μια λύση που τελικά να ισορροπεί ανάμεσα στις ανάγκες τις ΑΕΚ, στον κόσμο της, την ιστορικότητά της, τις ανάγκες τις πόλης, τους νόμους και, νομίζω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε».
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες επιβεβαιώθηκε το κακό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας.
Ειδικά η πρόταση του Άρη Βασιλόπουλου να φτιάξει η «Ένωση» το γήπεδό της σε άλλο χώρο και όχι στο δικό της οικόπεδο (αναφέροντας εκ νέου περιπτώσεις όπως την έκταση στο ύψος της Renault) έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Όπως ανέφερε λοιπόν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης, ο Μελισσανίδης απάντησε χαρακτηριστικά σ” εκείνο το σημείο: «Στη Renault να κάνεις το Δημαρχείο, αν θέλεις»!
Παρόλα αυτά η κουβέντα τελείωσε σε ήρεμο κλίμα, με τις δυο πλευρές να συμφωνούν στη δημιουργία μιας ομάδας εργασίας (όπως θα γίνει και με την Περιφέρεια) η οποία θα δουλέψει πάνω στο θέμα της διαβούλευσης για την Περιβαλλοντική Μελέτη, που είναι και το τελευταίο βήμα πριν την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Απάντηση