Αέρας ανανέωσης στην Exalco

Το νέο site www.exalco.gr βρίσκεται στον αέρα με φρέσκο χαρακτήρα, σύγχρονη εμφάνιση, λειτουργική δομή και εμπλουτισμένο με πολλές δυνατότητες για τον χρήστη.

Το νέο site είναι ένα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας της εταιρίας που επιτρέπει την άμεση επαφή με τον κατασκευαστή, τον αρχιτέκτονα και τον ιδιώτη. Εκεί ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί, εύκολα και γρήγορα, για τα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρίας, να παρακολουθεί τα νέα και τις δραστηριότητες της EXALCO, καθώς επίσης να δει τα αξιόλογα έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 19672,19673,19674″][/images_grid]

Επίσης, ο επισκέπτης, επιλέγοντας τον νομό και την πόλη που θέλει, μπορεί να βρει τον εμπορικό συνεργάτη, τους πιστοποιημένους κατασκευαστές της EXALCO και τις εκθέσεις κουφωμάτων των συνεργατών της σε κάθε περιοχή.

Κάνοντας εγγραφή στην λίστα των συνεργατών μας έχει την δυνατότητα να κατεβάσει και να αποθηκεύσει τους τεχνικούς καταλόγους όλων των συστημάτων καθώς και τα πιστοποιητικά αυτών.

Το site λειτουργεί σε 3 γλώσσες, ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά, με σκοπό να εξυπηρετεί την αγορά του εξωτερικού, που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της εταιρίας, καθώς η EXALCO εξάγει το 75% της παραγωγής της και στις 5 ηπείρους.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 19675,19676,19677″][/images_grid]

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η παρουσίαση του περιεχομένου του site εφαρμόζεται αυτόματα στις διαστάσεις κάθε υπολογιστή, tablet ή smartphone.

Η EXALCO, για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί, εγκαθιστώντας μια εντυπωσιακή εφαρμογή, όπου ο επισκέπτης μπορεί να συγκρίνει μέχρι και 4 προϊόντα μεταξύ τους! Με αυτή την εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να δει τις διαφορές των τεχνικών χαρακτηριστικών των συστημάτων και να επιλέξει ποιο σύστημα είναι ιδανικό γι’ αυτόν.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 19678,19679″][/images_grid] Ακόμη, ο επισκέπτης μπορεί να δηλώσει ενδιαφέρον για το σύστημα που επέλεξε, κλικάροντας την σήμανση «Εκδήλωση Ενδιαφέροντος» και συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει άμεση επαφή με την εταιρία μας και γρήγορη επίλυση των τυχών αποριών.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες, ερωτήματα ή σχόλια σχετικά με το νέο site.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!!!!

Απάντηση