Έχεις επιχείρηση; Μπες στο ρεύμα της εξοικονόμησης

Το Συνέδριο και Έκθεση Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας διεξάγεται την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία και έχει ως στόχο να παρουσιάσει στο επιχειρηματικό κοινό της Κύπρου όλες τις διαθέσιμες λύσεις και επιλογές που αφορούν στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας κυρίως με τη χρήση φωτοβολταϊκών.

Στοχεύει, επίσης, να αναδείξει τις βασικότερες και αποδοτικότερες μεθόδους και υπηρεσίες, καθώς και τα προϊόντα εκείνα που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας σε υφιστάμενα ή υπό ανέγερση κτίρια, επαγγελματικά υποστατικά και μονάδες παραγωγής. Η εξοικονόμηση περνά αποκλειστικά και μόνο μέσα από τις ΑΠΕ. Αυτό είναι δεδομένο αδιαμφισβήτητο και οι ψαγμένες, αναγκαστικά λόγω και της κρίσης εταιρείες ή όσες διαθέτουν ιδιαίτερες περιβαλλοντικές ανησυχίες, δεν το έχουν απλώς συνειδητοποιήσει.

Προχωρούν σε επενδύσεις τόσο για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών όσο και σε άλλες που θα συνεισφέρουν στην εξοικονόμηση ενέργειας, ώστε ως επιχειρήσεις να είναι μακροπρόθεσμα βιώσιμες και κερδοφόρες. Δεν έχουν άλλη επιλογή. Πρέπει να επιβιώσουν εξοικονομώντας! Το παράδειγμά τους ακολουθούν κι άλλες επιχειρήσεις, καθώς τα οφέλη είναι ξεκάθαρα στον εταιρικό προϋπολογισμό. Αργά ή γρήγορα η στρατηγική της εταιρικής εξοικονόμησης κάθε εταιρείας θα στραφεί στις ΑΠΕ. Κι επειδή τα περιθώρια, λόγω κρίσης, στενεύουν, το «αργά» και το «γρήγορα» έρχονται γρηγορότερα.

Απάντηση