Έφυγε ένας δικός μας άνθρωπος, άφησε την τελευταία του πνοή ο Ελευθέριος Ταφρόγλου

Ο Κλάδος του Αλουμινίου αποχαιρετά ένα σπουδαίο άνθρωπο – Την Πέμπτη στις 2 Ιουλίου στις 14:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Ελευσίνα η κηδεία του Ελευθέριου Ταφρόγλου.
Αύριο, Πέμπτη στις 2 Ιουλίου στις 14:00, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο μας Λευτέρη Ταφρόγλου που έφυγε από τη ζωή. Η κηδεία θα γίνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Ελευσίνα.
Πώς τα φέρνει η μοίρα… όταν πρέπει να αποχαιρετήσουμε έναν αγαπημένο φίλο, έναν συνεργάτη, έναν σπουδαίο άνθρωπο να μην βρίσκουμε λόγια. Τι να πεις για έναν άνθρωπο που έζησες και συνεργάστηκες μαζί του τόσα χρόνια; Πώς να χωνέψεις ότι δεν θα ξαναδείς έναν λατρεμένο φίλο;
Δύσκολη ημέρα και για την οικογένεια του «PROFIL» η οποία μαζί με όλο τον Κλάδο του Αλουμινίου θρηνεί για το χαμό ενός σπουδαίου φίλου και συνεργάτη. Κι όσο και αν θέλουμε όλοι να κάνουμε κουράγιο, να πούμε «θα σε θυμόμαστε, αλλά προχωράμε», είναι αδύνατο αυτό.
Ο αγαπημένος Λευτέρης, δεν είναι πια μαζί μας.
Ο Λευτέρης Ταφρόγλου ήταν ένας πραγματικός εργάτης του Κλάδου, ακούραστος και ακέραιος.
Όσοι απλά τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του είναι πολύ τυχεροί. Όσοι έγιναν στενοί φίλοι του είναι ευλογημένοι. Και είχε πολλούς φίλους, είχε πολλούς αγαπημένους δίπλα του στα χρόνια που έζησε.
Η οικογένεια του PROFIL εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λευτέρη. Ήταν ένας σπουδαίος και αναντικατάστατος άνθρωπος στις καρδιές μας.
Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε…

Απάντηση